Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MORAJU DA RAZREŠE KESU

Izrečene kazne Zvezdi i Partizanu

Autor: Beta | 14.06.2013 - 18:42:00h | Komentara: 1

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je danas sa 684.400 dinara zbog kritikovanja sudija i nesportskog ponašanja svojih navijača tokom finalne serije plej-ofa Super lige, dok je Partizan kažnjen sa 392.400 dinara.

vujošević

Zvezda će morati da plati skoro duplo više: Vujošević tokom incidenta| Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako je navedeno u saopštenju na sajtu Košarkaške lige Srbije, Zvezda je, izmđu ostalog, kažnjena zbog uvredljivog skandiranja njenjih navijača upućenog treneru crno-belih Dušku Vujoševiću (59.000 dinara) u prvoj utakmici finalne serije.
Takođe, Zvezda je kažnjena zbog kritikovanja sudija posle drugog meča sa 118.000 dinara, a sa 59.000 dinara i jednu utakmicu bez prisustva publike zbog pokušaja napada navijača na trenera Partizana Duška Vujoševića (bacanje kaiša) tokom četvrte utakmice finalne serije.
S druge strane, Partizan je kažnjen sa ukupno 392.400 dinara, a kazne se odnose, između ostalog, na vređanje pomoćnog trenera Zvezde Milana Gurovića od strane navijača (59.000 dinara), dok su crno-beli kažnjeni sa 118.000 dinara zbog javnog kritikovanja sudija.
Trener Partizana Duško Vujošević kažnjen je sa 318.600 dinara zbog kritikovanja sudija (118.000 dinara) i dobijenih tehničkih grešaka.
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Radonjić moraće da plati 47.200 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka.
Sa po 11.800 dinara zbog tehničkih grešaka kažnjeni su i košarkaši Igor Rakočević, Dejan Musli, Leo Vesterman, Đorđe Gagić i Bojan Subotić, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Udruženja klubova košarkaške lige Darko Jovičić
Poslednji komentari
  • lopatar Vreme: 14.06.2013 19:14h

    Taj isti Milan drzi velike like iz perioda kada je igrao u Partizanu, da ne govorim da je teski grobar bio. Tetovirao je zvezdiu tetovazu samo sto je kompleksas veliki. Radi za fmp jer mu je coki dao, a pre dve godine ga je pljuvao kod Tegija sto ga nema u planu. Covek je "bio" grobar, sada je 0 od coveka. Padaj sa stolica, placi, to je sve sto si uradio u kosarci. Znam da si hrabar decko, da imas srce, da je tvoja ljubav promasen zivot. Milane dodji sebi, posle svega, grobbari prastaju, ljudi su. Znam da sto pre hoces da skines tetovazu, skini je Milane, to nisi ti. Odluci, budi covek, govorim jer znam. Za sada si samo nula za mene.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP