Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MARKUS VILIJAMS

Jednostavno smo bili bolji od Partizana

Autor: Tanjug | 21.04.2015 - 12:38:00h | Komentara: 0

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je danas da je njegov tim zasluženo eliminisao Partizan u polufinalu plej-ofa ABA lige i poručio da velike zasluge za to ima trener Dejan Radonjić.

Ima  podršku  trenera: Markus  Vilijams

Markus Vilijams | Foto: Marko Metlaš

- Mislim da to što smo igrali u "gostima" nije bilo kao kad zaista igramo u na tuđem parketu. Glasno je, bez obzira čiji navijači su tu, ali oba tima dobro poznaju ovu dvoranu i publika je poslednja stvar koja treba da utiče na nas. Jednostavno smo bili bolji u tri od četiri utakmice i igrali bolju košarku - rekao je Vilijams za klupski sajt.


Američki plejmejker bio je najzaslužniji za pobedu u četvrtom meču nad crno-belima (81:73), pošto je u trenucima kada se "lomio" rezultat postigao vezanih 17 poena.


- Bilo je uspona i padova ove sezone, ali ipak više uspona i ne mogu da opišem koliko sam ponosan na tim. Uvek neko drugi od nas iskoči, ja sam odigrao dobro u trećoj i četvrtoj četvrtini poslednje utakmice, u nekim drugim mečevima to je bio Marjanović, u celoj polufinalnoj seriji Dženkins nas je nosio, a i Kalinić je takođe odigrao sjajno. Mitrović je odigrao odlično i to je ono što krasi naš tim, u različitim situacijama različiti igrači preuzimaju odgovornost.


Vilijams je dodao da je trener Dejan Radonjić odlično pripremio ekipu uoči odlučujućih mečeva za plasman u finale regionalnog takmičenja, ali i učeće u Evroligi.


- Radonjić je odradio je sjajan posao sa treninzima i skautingom, kao i pažljivo pazeći na to kako se pripremamo. Konstantno je govorio koliko je važno da izađemo na teren i damo sve od sebe ako želimo da osvojimo prvenstvo i igramo Evroligu sledeće godine. Mislim da smo to i uradili - zaključio je Vilijams.


Crvena zvezde pobedila je Partizan u polufinalnoj seriji ABA lige ukupnim rezultatom 3:1, a u finalu će igrati protiv pobednika izmedju Cedevite i Budućnosti (2:2).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP