Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

OPSADNO STANJE

"Kamena faca" Atamana po dolasku u Beograd, čuvalo ga stotine policajaca!

Autor: Dražen Ostojić | 16.01.2015 - 11:48:00h | Komentara: 1

U danu visokorizične utakmice 3. kola Top 16 faze Evrolige, između Crvene zvezde i Galatasaraja (21, Sport klub), srpska policija je na ulicama srpske prestonice u dosad neviđenom broju.

Ergin Ataman, trener KK Galatasaraj

Ergin Ataman, trener KK Galatasaraj, na surčinskom aerodromu | Foto: Marko Metlaš

Reporter "alo.rs" koji u Surčinu dočekao košarkašku ekspediciju iz Istanbula, javlja da je u 12.12 sati sleteo avion "Turkiš erlajnsa" sa gostima. Oko aerodromske zgrade "Nikola Tesla" nalazilo se oko 100 pripadnika javnog reda i mira. Prisutne su bile sve strukture MUP - saobraćajna policija, žandarmerija, PTJ, policajci u civilu, čak i pripadnici komunalne policije.

U centru pažnje je, svakako, bio Ergin Ataman, trener Galatasaraja, koji je u prvom trenutku čak i od premijera Srbije Aleksandra Vučića proglašen za nepoželjnu osobu u Srbiji. Strasti su se stišale, trener Galate je u 12.38 ušao u autobus koji je nastavio ka hotelu. Na Atamanu se primećivala "kamena faca", bez ikakvih emocija. On, kao ni ostali članovi turske ekspedicije, ovom prilikom nisu želeli da daju izjave.

aerodrom1

Nikakvih problema dosad nije bilo. Na prostoru uz samu aerodromsku zgradu, od međunarodnih dolazaka pa sve do autobusa koji je primaknut na metar od izlaznih vrata, policija je napravila špalir u čak dva reda. Kroz tampon zonu nisu mogli da prođu ni putnici koji su sleteli u Srbiju dok se gužva nije razišla.Obezbeđenje je podignuto na najviši mogući nivo i na prilazima aerodromu, duž autoputa su se na svakih 50 metara nalazili saobraćajci i žandarmerija. Autobus koji je prevozio košarkaše Galate do hotela obezbeđivalo je na desetine vozila - marice, džipovi... Najavljeno je da će na samoj utakmici biti čak 5.000 policajaca, toliki broj čuvara reda viđen je dosad samo tokom gej parade.

Aerodrom

Aerodrom, danas | Foto: Marko Metlaš

Poslednji komentari
  • zufer avdija Vreme: 16.01.2015 21:46h

    ko je platio toliku policiju?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP