Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SMIRIVANJE STRASTI

KK Igokea: Hoćemo samo da nastavimo sa pobedama!

Autor: Tanjug | 06.03.2013 - 20:42:00h | Komentara: 0

Košarkaški klub Igokea objavio je da neće ulaziti u medijsku raspravu o tehničkim uslovima igranja u Evroligi, reagujući na saopštenje rukovodstva elitnog takmičenja u dogovoru sa regionalnom Jadranskom ligom.

Igokea

Samo žele da odbrane prvo mesto: Detalj sa meča Igokea - C. zvezda

Taj stav zauzeo je Upravni odbor kluba iz Aleksandrovca, koji je vodeći na tabeli regionalne lige.

"Fokus i glavno interesovanje KK Igokea biće nastavak takmičenja u Jadranskoj ligi i da se nastavi kontinuitet uspeha i dobrih igara. Ukoliko naši rezultati budu doveli do plasmana u neko od evropskih takmičenja uprava kluba će o uslovima razgovarati direktno sa predstavnicima evropskih takmičenja. Licitacije u pojedinim medijima, poluinformacije i nakaradna tumačenja imaju za cilj da destabilizuju KK Igokea", objavljeno je na klupskom sajtu.

Dodaje se da je KK Igokea odlučio da stručnom stabu i igračima omogući da, kao i do sada, predstavljaju klub u najboljem svetlu i da ih ne opterećuju medijski napisi i razne špekulacije i licitacije oko prava nastupa u Evroligi.

“Upravni odbor KK Igokea zauzeo je jednoglasni stav da se igrači i stručni štab fokusiraju na preostala tri kola Jadranske lige, da klub osvoji prvo mesto, odnosno da sportski aspekat dođe do izražaja i da na kraju lige budemo prvaci na parketu”, izjavio je predsednik Igokee Boris Spasojević.

Rukovodstvo Evrolige u utorak je saopštilo da je sa čelnicima Jadranske lige postignut dogovor da pobednik ligaškog dela regionalnog takmičenja, samo ove sezone, ide direktno u elitu, ali pod uslovom da ispunjava uslove za B licencu, dok će u suprotnom važiti pravila najjačeg takmičenja, koja prednost daju konačnom plasmanu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP