Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

BLOKIRAN RAČUN

KK Partizan: Navijači, hvala

Autor: A. O. | 25.06.2013 - 21:17:00h | Komentara: 3

Košarkaši klub Partizan javno se zahvalio svojim navijačima koji su poslali apel svima koji vole "crno-bele" da finansijski pomognu srpskom šampionu.

Partizan je u obraćanju svojim navijačima istakao da klub prolazi kroz težak period, da je račun kluba blokiran, ali da Uprava radi na ponalasku rešenja za izlazak iz krize.

Grobari

Grobari | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"Dragi Partizanovci,
Košarkaški klub Partizan mt:s prolazi teške trenutke svojoj blistavoj i bogatoj istoriji. Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovalaca Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran.
Zahvaljujemo se svima koji su u skladu sa mogućnostima u prethodnih nekoliko dana pomogli Partizanu. Uprava i administracija KK Partizan predano rade na pronalaženju rešenja za deblokadu računa i dogovor o reprogramiranju duga prema Poreskoj upravi.
U nadi da će dogovor u najskorije vreme biti postignut, želimo da vas izvestimo da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kog poslujemo, i biti u mogućnosti da vas obavestimo na koji način ćete moći da pomognete klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate. Povodom aktuelne situacije u kojoj se košarkaški klub iz Humske nalazi predsednik KK Partizan mt:s Predrag Danilović će se obratiti javnosti u sredu 26. juna na konferenciji za medije.
Još jednom se zahvaljujemo svim Partizanovcima na podršci i od trenutka kada račun bude odblokiran, putem zvaničnog sajta bićete blagovremeno obavešteni o načinu pomoći voljenom klubu.
Vaš KK Partizan". 
Poslednji komentari
  • saKIsa Vreme: 26.06.2013 09:37h

    Prvaku blokiraju racun,a drzavni projekat kupuje i ne pita za cenu.Bravo Djiki,skupo placas svoju vladavinu u BG,samo da znas,kada sve prodje,moraces da polozis racune,licno Vucicu,a tada ce biti kasno.

  • gandra Vreme: 26.06.2013 10:56h

    pomagajte ljudi , to je nasa dika i ponos !!!!!!!!!!!!!!!!

  • mira Vreme: 26.06.2013 13:51h

    cekamo...verni navijaci u dobru i zlu uvek sa svojim partizanom. cim se odblokira racun neka krene lavina uplata za nasu ljubav!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP