Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

BLIŽI SE PLEJ-OF, POČELE I PROZIVKE

KK Zvezda: Zašto Partizanu nije blokiran račun?!

Autor: S. R. | 26.05.2013 - 16:01:00h | Komentara: 2

Kako se bliži završnica bilo kog takmičenja, tako “večiti rivali” Crvena zvezda i Partizan kreću sa međusobnom rafalnom paljbom.

Nebojša Čović

Nebojša Čović

Posle prozivki trenera Partizana po završetku meča sa Radničkim u subotu, Crvena zvezda izdala je saopštenje koje je potpisao predsednik kluba Nebojša Čović.
“Prepoznali smo taj ustaljeni stil po kome funkcionišu pojedinci iz Partizana na konferencijama za medije sa naručenim pitanjima od novinara sa njima bliskog internet sajta. Znamo da oni dobro plivaju u brlogu, da se tamo odlično snalaze i zato sada od plej-ofa žele to da naprave. Ali, Crvena zvezda se u to neće upuštati. Iz tog razloga ovog puta nećemo pričati o skoro 1.300.000 evra neplaćenog poreza državi a da račun kluba nije u blokadi, slikima i odnosima sa Eupolom, o Miškoviću i drugim kruševačkim dogovorima, o kombinacijama trenera sa menadžerima i ulaganjima u pojedine igrače. Nećemo pričati ni o kumovskim vezama, gepekovanju i prebijanju sudija, prebijanju Čičića i ostalim tradicionalnim nestašlucima samo iz jednog razloga. Kako nas ne bi poistovećivali sa ljudima sa kojima nikako ne možemo da budemo u istoj ravni po vaspitanju, kulturi, obrazovanju i mentalnom zdravlju. Takođe, našim nadimcima i ne odgovara ambijent brloga. Jednostavno ne možemo da se poredimo”.
Ipak, ima nekih stvari na kojima crveno-beli insistiraju.
“Na neke buduće indirektne i direktne prozivke dotičnih nećemo odgovarati, već ćemo se samo truditi da popravimo stanje u košarci i našem sportu. Ali, ono na čemu će Zvezda i dalje insisitirati je da se konačno objavi koliko je novčanih sredstava od države i javnih preduzeća dobio Partizan u poslednjih desetak godina, jer to poreski obveznici ove zemlje treba da znaju. Podsetiću vas da je Crvena zvezda sve te podatke odavno prezentovala javnosti”, stoji u saopštenju prvog čoveka tima sa Malog Kalemegdana.
Poslednji komentari
  • ZIKA PAUK Vreme: 27.05.2013 00:47h

    nećemo,nećemo,nećemo a onda seremo...tipično kompleksaški.ćoki objasni jednom za pare sa kosova,za fmp i vojsku,za ubistvo djindjića,za odlaske u šilerovu,za vraćanje duga od 18 miliona za šest meseci i reprogram 300 hiljada na pet godina...

  • Mica Vreme: 27.05.2013 06:43h

    Covicu ugasio si zvezdu sa velikim dugovim (oko 28 miliona evra). Formirao zvezdu Beograd , ostao u istom rangu takmicenja, dugovi nevraceni. Pitam gospodina Vucica ! Sta bi radio sa direktoreom preduzeca koi bi to uradio. ,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP