Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

OPOMENA

Košarka pre „tvitera“!

Autor: M. Zdravković | 21.01.2013 - 08:15:00h | Komentara: 1

Poraz u Laktašima (80:77) teško je pao mnogima na Malom Kalemegdanu jer je udaljio Zvezdu od prvog mesta i direktnog plasmana u Evroligu.

Glavni tviteraš u Zvezdi: Igor Rakočević

Glavni tviteraš u Zvezdi: Igor Rakočević | Foto: A. Dimitrijević

I sam predsednik Nebojša Čović žali za trijumfom, koji je olako ispušten, a ne libi se ni da iskritikuje kapitena Igora Rakočevića, od koga se očekuje da rešava ovakve situacije.


- Iako je bila teška i tvrda utakmica, imali smo šanse za trijumf, koji bi nam mnogo značio. Tačnije, naš kapiten Igor Rakočević je imao dve prilike za pobedu, koje su olako ispuštene. Nadam se da će i on sam, kao iskusan igrač koji je doveden da napravi razliku, povesti računa o tome u budućnosti. Ja ću kao predsednik i njemu, ali i ostalim igračima sigurno objasniti da Zvezdin dres zaslužuje mnogo više pažnje i koncentracije u trenucima kada se odlučuje. Ne može se preuzimati odgovornost samo na “tviteru”, već mora i na parketu - ističe Čović u razgovoru za Alo! Sprint.

Nebojša Čović

Nebojša Čović | Foto: A. Dimitrijević

Prvi čovek KK Zvezda podseća igrače i stručni štab da moraju da pruže mnogo više.


- Uprava kluba se trudi da svoj posao odradi na najvišem nivou i mi smo jedan od najbolje organizovanih kolektiva u regionu. Da bismo kao rukovodstvo dobili koliku-toliku satisfakciju u ovim ekonomski teškim vremenima, potrebno je da svaki naš igrač i član stručnog štaba pruže svoj maksimum, i to kroz igru na terenu, a ne istupima na “fejsbuku”, “tviteru” ili ne daj bože na splavovima - zaključuje Nebojša Čović.

„Beograd nek se kandiduje za F4!“
Hoće li se Zvezda kandidovati za domaćina F4 ABA lige?
- Koliko ja znam, domaćin F4 je grad koji se kandiduje, a ne neki klub. Ako su to ranije činili Ljubljana i Zagreb, ne vidim zašto to ne bi uradio i Beograd, koji ima najlepšu halu - “Arenu”. Zvezda, za sada, još uvek ne razmišlja o završnom turniru jer ima još utakmica do kraja ligaškog dela ABA lige - ističe Čović.

Poslednji komentari
  • ZIKA PAUK Vreme: 21.01.2013 13:47h

    Prvi čovek KK Zvezda podseća igrače i stručni štab da moraju da pruže mnogo više.http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP