Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KOJI HEROJ!

Košarkaški fenomen koji igra bez jedne ruke! (VIDEO)

Autor: B92 | 16.08.2013 - 12:48:00h | Komentara: 2

Zak Hodskins je košarkaš koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ovaj 191cm bek rođen je bez podlaktice leve ruke, ali to ga nije sprečilo da postane srednjoškolska zvezda u Džordžiji.

Svet je prvi put mogao da se uveri u njegove košarkaške kvalitete u decembru 2012. godine kada je video na YouTube-u sa njegovim potezima u dresu lokalne (džordžijske) škole u Alfaretu postao "viralan", a od onda je pregledan više od 3,3 miliona puta.
Od juče, životna priča 17-godišnjeg Zak Hodskinsa dobila je novi "tvist" - Univerzitet Florida – jedan od najboljih košarkaških koledža, ponudio mu je mesto u svom timu - Florida Gatorsa - kada završi srednju školu sledećeg leta.

Yahoo Sports je prvi javio ovu vest i otkrio nameru trenera Floride Bila Donovana da ga angažuje, a ponuda podrazumeva će Zak imati zagarantovano mesto u ekipi, ali da neće dobiti sportsku stipendiju - mada je ostavljena mogućnost da nju može da "zasluži" tokom studija. Iako ova ponuda nije idealna, za školu kalibra Floride, smatra se da je nešto što se ne propušta.
Ali, Hodskins ima još ponuda – nekoliko manjih škola (Univerzitet of Alabama-Birmingham i Birmingham Southern) pripremaju da mu ponude kompletnu stipendiju! Bez obzira šta se desi - Hodskins je preko svog tvitera podelio srećne vesti. 
Poslednji komentari
  • nislija Vreme: 16.08.2013 13:33h

    znaci svaka cast coveku, samo napred

  • Force Vreme: 17.08.2013 01:18h

    Au kakav lik,za ovo je potrebna tehnika,vrlo mu je teško voditi loptu na obe strane,nadam se da će ugraditi neku protezu da mu bude lakše

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP