Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PLAN

Krle: Da bude eksplozivno u Sloveniji!

Autor: E. A. | 15.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Otkazi i povrede su obeležili početak priprema košarkaša Srbije za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, a uprkos svemu tome, kapiten Nenad Krstić priželjkuje nešto slično onome što se dogodilo 2009. godine, kada pre početka šampionata niko nije ozbiljno računao na izabranike selektora Dude Ivkovića, a kući smo se vratili sa srebrnom medaljom.

Nenad Krstić  najavljuje veliku  borbu na EP

Nenad Krstić najavljuje veliku borbu na EP | Foto: Goran Srdanov

- Zaista je teško reći šta možemo jer imamo jako mladu ekipu i onda ne znate šta da očekujete od takvog tima. Iskreno se nadam da ćemo „eksplodirati“ kao 2009. godine u Poljskoj, a može da se desi i da podbacimo. Mi, stariji igrači, ali i cela naša javnost, moramo da rasteretimo ove mlade igrače koji su tu kako bi dali sve od sebe da odigraju najbolje - rekao je Krstić.


Selektor Ivković je tokom prve nedelje priprema i pred put u Kranjsku Goru mogao da računa na samo 11 igrača, a Krstić o prvih sedam dana zajedničkih treninga kaže:

>>> Najviše bih voleo kada bismo „eskplodirali“ kao 2009. godine, ali imamo mladu ekipu i nikad ne znate šta možete da

Najviše bih voleo kada bismo „eskplodirali“ kao 2009. godine, ali imamo mladu ekipu i nikad ne znate šta možete da očekujete


- Bilo je više treninga bez kontakta, verovatno je igračima to i prijalo. Veoma sam zadovoljan ekipom, momci već sada daju sve od sebe, biće tako i na utakmicama. Ne kažem da ranije igrači nisu davali sve od sebe, ali kada si nov u timu, imaš motiv više - rekao je Krle.

ŠTIMAC: S Raškom nema šale!


Iako ih nema baš mnogo na terenu, među „orlovima“ vlada sjajna atmsofera, a Vladimir Štimac pun je reči hvale na račun Raška Katića, „najiskusnijeg“ novajlije u reprezentaciji.
- Katić me je iznenadio u svakom pogledu. Poštujemo njegove godine, ali nas pušta malo da se zezamo, dok ne počne... Ima dva odsto masti i onda nema zezanja s njim - rekao je Štimac.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP