Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

OŠTRO

Labović: Dudo, idi čuvaj golubove!

Autor: F.B. | 16.09.2012 - 18:25:00h | Komentara: 0

Dragan Labović, srpski košarkaš iz redova Nižnjeg Novgoroda, oštro je odgovorio selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću na njegov komentar da nije učestvovao u kvalifikacijama za Evrobasket 2013. zbog viška kilograma jer je „postao tata tokom priprema, pa je verovatno slavio malo više“.

Dragan Labović

Dragan Labović | Foto: ALO!

- Gospodine Ivkoviću, ako ste mislili da vam neću odgovoriti na vaš komentar kako sam dugo slavio rođenje deteta, grdno ste se prevarili. Odgovoriću vam sočno, jer mi karakter ne nalaže drugačije! Moje slavlje i nije neki problem, jer je bilo samo jednom, a raspitajte se kako vaši igrači proslavljaju iz karantina skoro svaki dan kad se spremaju za velika dela - stoji u pisanoj izjavi Labovića prosleđenoj redakciji „Sportskog žurnala“.

On dalje navodi da ga u nacionalnom timu nema jer nije deo menadžerske agencije koja kroji sastav „orlova“.

- Vratio bih se malo na dešavanja iz 2008. godine, kad je sve i počelo. Bio sam najbolji strelac Jadranske lige inajboljiigrač svakog mogućeg prvenstva, ali nisam imao mesta u tada vašoj reprezentaciji sastavljenoj iz jedne menadžerske agencije. Te 2008. digli ste cenu mnogima koji to ne zaslužuju, a meni spustili. Devedeset posto njih je kroz tu akciju uzelo milione. Hvala bogu i ja sam, ali mimo te akcije, mimo te jedne menadžerske agencije i vašeg urgiranja i zvanja po Evropi kako igrači moraju da igraju - nastavlja Labović.

Duda promešao karte

Duda Ivković na udaru srpskog košarkaša | Foto: Marko Metlaš

Za kraj, Labović je doveo u pitanje i Ivkovićevo trenersko znanje.

- Moje mišljenje je da ste neuspešan trener. Mislim da uopšte niste trener, nego da ste košarkaški filozof. Uzeli ste dve Evrolige, potrošili 970 miliona evra. Ne igram u Realu, niti u Barseloni, ali imam u nogama u poslednje tri godine više minuta na parketu nego 80 odsto vaše reprezentacije. U vašoj reprezentaciji, dok ste vi na čelu, ništa se neće promeniti - lopta će uvek biti kod Teodosića, koji će da doda pas Krletu, i to je cela igra. Ostali su kao maskote pored terena. Predlažem vam da ubuduće šetate Kalemegdanom, čitate „Politiku“, čuvate golubove. Ja ću i dalje da budem debeo i da igram po 25–30 minuta i zarađivaću mimo vašeg marketinga - stoji između ostalog u saopštenju Labovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP