Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SKANDAL

Lebronova ljubavnica želela da prekine venčanje zvezde Majamija!

Autor: nbaserbia.com | 20.09.2013 - 12:41:00h | Komentara: 0

Superstar Majamija Lebron Džejms tokom prošle nedelje oženio se majkom svoja dva sina Savanom Brnson u San Dijegu. Svečana ceremonija venčanja trajala je tri dana, a svadba je održana u San Dijegu.


Međutim, šokantne informacije sa ovog slavlja iscureli su u javnost. Naime, prema navodima brojnih izvora, navodna Lebronova ljubavnica, žena pod imenom Ej Džej Vilijams, nepozvana se pojavila na svabi želeći da prekine obred kako bi javnosti saopštila Savani zbog čega venčanje ne bi trebalo da se održi i šta je ona krišom radila sa njeim sadašnjim suprugom u tami majamijevskih noći.
Prema navodima izvora, na venačnju je bilo pregršt poznatih ličnosti uključujući i sve Lebronove saigrače iz Majamija, repreza Džej Zija, brojnih holivudskih glumaca, ali i mnogih drugih manje ili više poznatih ultra bogatih ljudi.
Neposredno pre nego što je par, koji se nalazi u vezi još od Lebronovih dana u srednjoj školi, rekao sudbonosno "da", za vreme nastupa supruge Džeja Zija, Bjonse, u hotelu Grand Del Mar pojavila se većini gostiju nepoznata žena.
Kako se šuška, nepoznata žena čekala je sam svečani čin trenutak kada je sveštenik trebao da izgovori čuvenu rečenicu: "Ako postoji iko ko zna zbog čega ovaj brak ne treba da bude sklopljen neka priča sada ili nek večno ćuti", kako bi ono što joj je na duši sasula pravo u lice poznatim gostima i Lebronu Džejmsu i Savani.


Samo pukim spletom okolnosti, obezbeđenje je primetilo nezvanu gošću i sprovelo je van hotela pre nego što je do toga došlo. Kako Savana u tom momentu nije saznala za plan gospođice Ej Džej Vilijams, venčanje je proteklo u najboljem redu, a mladenci su otputovali tamo odakle su i došli ili tamo gde su planirali da odu.
Iako isprva niko od gostiju nije uspeo da zabeleži snimak kamerom ove nezvane gošće, na kraju je i njena slika uspela da procuri u javnost. Prema svedočenju gostiju, žena koja je želela da prekine venčanje, čak, sama je tražila da se slika sa trenerom Majamija Erikom Spolstrom.

Ljubavnica Lebrona Džejmsa

Ej Džej Vilijams
Kako se saznalo, Lebron Džejms je održavao svoju ljubavnu vezu sa Ej Džej Vilijams otkako je stigao u Majam. Kako se navodi, superstar "Vreline" je ovoj ženi, čak, plaćao da iz Južne Karoline, naselja Kolumija gde navodno živi, dolazi u Majami. Obezbeđivao je je elitne smeštaje u gradu i obezbeđivao propustinice za utakmice njegovog kluba u Amerikan Erlajns Areni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP