Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SPEKTAKL U NAJAVI

Lovernj: Pašće Barsa!

Autor: P. M. | 20.11.2013 - 16:28:00h | Komentara: 0

Iako „ranjeni” zbog poraza od Crvene zvezde i debakla u Moskvi kada su izgubili čak 42 razlike, košarkaši Partizana su spremni da večeras (20.45) prirede senzaciju u 6. kolu Evrolige i nokautiraju favorizovanu Barselonu pred armijom crno-belih navijača.

Žofri Lovernj

Žofri Lovernj | Foto: M. Metlaš

Nema dileme da nas u „Pioniru” očekuje spektakl, a krilni centar Žofri Lovernj, poručio je da će šampion Srbije uprkos izostanku prvog pleja Lea Vestermana stisnuti zube i pobediti Katalonce.
- Očekujem pobedu, naravno! Utakmica je veoma važna, videćemo kako će se odvijati, ali siguran sam da ćemo se maksimalno boriti. Protiv Zvezde smo pokazali da možemo da igramo bez Lea. Izgubili smo, ali kada se izgubi na dobar način, glava može da se zadrži gore. Moral nam je podignut uprkos porazu - hrabro je poručio francuski reprezentativac.
Za razliku od Vestermana, Duško Vujošević je bio daleko skromniji, istakavši da nije realno da njegovi izabranici večeras savladaju giganta iz Španije. - Sigurno je da će meč biti košarkaški spektakl i da će publika videti kvalitetnu košarkašku predstavu. Igraći će pružiti maksimum, a za pametne i razumne to je najviša vrsta pobede - izjavio je Vujošević.
Iskusni strateg zatim je dodao.
- Videćemo zašta će taj maksimum biti dovoljan. Uz pomoć publike koja je uvek uz nas videćemo koliko možemo. Voleo bih da oni nemaju svoj dan, ali crno na belo, Barselona je favorit. U ovom stanju nije realno da napravimo nijedno iznenađenje. Fali nam plejmejker i mi ćemo se truditi da to rešimo u najkraćem roku, ali nećemo da žurimo i pravi greške, jer nam od toga zavisi ostatak sezone. Svakako smo „ranjeni”, ali meč protiv Zvezde je pokazao da su igrači spremni da se junački bore - zaključio je Vujošević.
Glavni rivali Partizanu na putu ka Top 16 fazi Evrolige su Nanter i Budiveljnik, tako da je crno-belima potrebno jedno iznenađenje, pobeda u gostima, ili pobeda nad favoritom pred svojim navijačima.
P. M.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP