Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PROMENE U KK CRVENA ZVEZDA

Maljković menja Radonjića, odlazi Čović?

Autor: sportal.rs | 23.06.2014 - 09:00:00h | Komentara: 0

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić najverovatnije je na izlaznim vratima kluba, a kako prenose Novosti crnogorskog stručnjaka mogao bi da nasledi jedan od najtrofejnijih evropskih trenera - Božidar Maljković. Poslednjih dana spekuliše se da je načelni dogovor već postignut.

Bozidar Maljković

Bozidar Maljković | Foto: AP

Promena trenera ne bi bila toliko neočekivana, ali ono što bi moglo da potrese klub jeste povlačenje Nebojše Čovića sa pozicije predsednika. Još jedna nezvanična informacija javlja da je moguć takav scenario posle dve godine bitisanja tehničko-poslovnog sporazuma FMP i Sportskog društva "Crvena zvezda". Javna je tajna da su se tokom sezone često sudarale suprotstavljene struje unutar kluba, što može da rezultira promenom na vrhu Zvezdine "piramide".
Pominje se da bi, u tom slučaju, moglo da dođe i do promene na vrhu piramide Košarkaškog saveza Srbije - Čović umesto Dragana Đilasa. Od zvanične odluke da li će Zvezda igrati u Evroligi sledeće sezone, koja bi trebalo da bude doneta u sredu, zavisiće sastav tima. Igrački kadar će biti radikalno izmenjen. Istekli su ugovori sa Demarkusom Nelsonom, Markom Simonovićem, Tadijom Dragićevićem, Raškom Katićem, Ivanom Radenovićem... Šanse da budu obnovljeni nisu velike, a postavlja se i pitanje ostanka Čarlsa Dženkinsa, iako je tokom sezone produžio saradnju sa opcijom da, u slučaju NBA ponude, može da napusti klub.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP