Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

CENTAR CRVENE ZVEZDE UPOZORAVA:

Marjanović: Ne smemo da potcenimo MZT!

Autor: Ekipa Alo! | 14.12.2013 - 17:56:00h | Komentara: 0

Centar tima sa Malog Kalemegdana upozorava da ekipa ne sme da potceni protivnika u ovom meču.

Uzdanica Zvezde:  Boban Marjanović

Boban Marjanović | Foto: Marko Metlaš

Posle i više nego lake pobede nad Laboralom u pretposlednjem kolu grupne faze Evrolige, košarkaše Crvene zvezde očekuje jedno jako teško gostovanje MZT u Skoplju. Ipak, centar crveno-belih Boban Marjanović smatra da ekipa može do još jednog trijumfa, koji garantuje prvo mesto na tabeli.


"Očekujem vrlo uzbudljivu i tešku utakmicu. Za nas je ovaj duel veoma važan jer želimo da sačuvamo prvo mesto. Neće biti lako, jer je poznato da MZT igra izvanredno na svom terenu. To pokazuje i podatak da su kod kuće zabeležili četiri pobede, sa Partizanom su igrali egal meč i poraženi su košem u poslednjoj sekundi. Zato moramo da budemo maksimalno koncetrisani tokom svih 40 minuta i ne smemo da ih potcenimo", rekao je Marjanović za klupski sajt, a potom dodao:

"Dobro poznajem ekipu MZT, protiv mnogih njihovih igrača sam već igrao, a sa nekima sam bio saigrač kao što su Nikola Otašević i Stefan Sinovec. MZT ima veoma iskusnu i dobru ekipu. Todor Gečevski je jedan od najstarijih ali i najboljih igrača, igra na zavidnom nivou, ali mi u Skoplje idemo na pobedu. Da bismo to ostvarili moramo da odigramo veoma angažovano u odbrani, to je ključni faktor i naš najveći adut. Moramo to da iskoristimo na pravi način".

Crveno-bele će u dvorani Boris Trajkovski sigurno čekati paklena atmosfera. Samo se, ovog puta, svi nadaju da neće biti incidenata kao u meču sa Partizanom.

"Prvi put ću igrati u toj dvorani, ali pretpostavljam da će biti dosta publike, a nadam se da će biti i naših navijača. Očekujem punu hala i lepu atmosferu, a verujem da nas to neće iznenaditi jer smo već navikli da igramo pred prepunim tribinama", zaključio je Marjanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP