Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

LEGENDARNI FUDBALER PRIŽELJKUJE DA CRNO-BELI PONOVO BUDU PRVACI EVROPE

Mijatović: Pomozimo sada svi Partizanu!

Autor: P. Milovanović | 21.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Predrag Peđa Mijatović, legenda jugoslovenskog fudbala i bivši as Real Madrida, uključio se u akciju pomoći Košarkaškom klubu Partizan, koji je suočen s velikim finansijskim problemima i koji prolazi kroz najteži period od svog osnivanja.

Mijatović  sa Savom Miloševićem  u Bijeljini

Mijatović sa Savom Miloševićem u Bijeljini

Posrnuli div iz Humske i evropski prvak iz 1992. godine iz Istanbula kratak je za oko četiri miliona evra, otkrio je nedavno predsednik Saša Danilović, nakon čega su brojni asovi iz crno-bele familije rešili da pomognu.
Tako je Peđa Mijatović, nekadašnji član FK Partizan, iz Madrida, apelovao na sve “grobare” da pomognu voljenom klubu u nevolji.


- Koristim ovu priliku da pozovem sve navijače, sve bivše igrače, sve koji mogu i imaju mogućnost da pomognu Košarkaškom klubu Partizan, Duletovim igračima, da ponovo budu ono što su bili, prvaci Evrope - oglasio se Mijatović putem video-poruke sa “Santjago Bernabeua”.

KK Partizan duguje oko  četiri  miliona  evra

KK Partizan duguje oko četiri miliona evra | Foto: Marko Metlaš

 
Činjenica da se akciji prikupljanja pomoći crno-belima posle Aleksandra Mitrovića, napadača belgijskog Anderlehta, priključio i Mijatović, obradovala je i trenera Duška Vujoševića.

Ceni pomoć  Mijatovića:  Duško Vujošević

Ceni pomoć Mijatovića: Duško Vujošević | Foto: Marko Metlaš

 
- Ta podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka. Kad do kraja postanu svesni opasnosti u kojoj se klub nalazi, verujem da će se organizovanoj akciji pomoći priključiti veliki broj bivših igrača i trenera kojima je Partizan ognjište. To što momentalno fudbalski klub ima drugačiji tretman neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu. Niti će to biti anestezija da se izvrši konačna eutanazija nad košarkom - rekao je Vujošević.

Mijat: Srbi, zaboravite EVRO 2016!


Na pitanje kakve su šanse da se “orlovi” plasiraju na EVRO 2016, s obzirom na to da nakon četiri meča imaju samo jedan bod, Mijatović je odgovorio:
- Koliki god optimisti bili, ne možemo očekivati da se desi nešto, pa da mi budemo ti koji ćemo otići na Evropsko prvenstvo. Daće bog da nisam u pravu, ali mislim da je bolje da se fokusiramo na sledeće kvalifikacije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP