Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

VRAĆA SE U SRBIJU

Miličić bi konačno mogao u Zvezdu!

Autor: V. N. | 21.11.2012 - 07:37:00h | Komentara: 1

Postaje sve izvesnije da bi Darko Miličić konačno mogao da obuče dres Crvene zvezde!

Darko Miličić, osvedočeni zvezdaš, navijao je sa  „delijama“ i kolegama na meču sa Glazgovom

Darko Miličić, osvedočeni zvezdaš, navijao je sa „delijama“ i kolegama na meču sa Glazgovom | Foto: Aleksandar Dimitrijević

NBA centar se vraća u Srbiju, pre svega iz porodičnih razloga, a kako želi da ostane u vrhunskoj formi, biće mu potreban novi klub i niko ne bi trebalo da bude iznenađen ukoliko bi se nekadašnji reprezentativac, osvedočeni zvezdaš, našao u ekipi zajedno sa Igorom Rakočevićem i ostalim košarkašima crveno-belih.


- Darko nikada nije krio da želi da zaigra jednog dana za Crvenu zvezdu, a ovo mu je idealna prilika da tako nešto i ostvari. Sada, koliko će se zadržati, videćemo, ali ne sumnjam da će se pojaviti pred “delijama” - rekao je za “Alo!” jedan od Miličićevih prijatelja.

Nebojša Čović, prvi čovek KK Crvena zvezda DIVA, za sada ne razmišlja o NBA pojačanju, ali i ne odbacuje mogućnost da Miličić pojača crveno-bele.
- Nismo u kontaktu s njim, pa nismo ni razmišljali u tom pravcu. Međutim, ukoliko se pojavi u našem klubu, naravno da bismo pričali o mogućnosti da Miličić zaigra za Crvenu zvezdu - rekao je za naš list Nebojša Čović.

Darko je ugovor sa Bostonom sporazumno raskinuo, a iz Amerike će se vratiti kući sa suprugom i sa troje dece - Larom, Lazarom i Lukom. Nema sumnje da bi Crvena zvezda sa Miličićem u reketu postala apsolutni favorit za osvajanje ABA lige, Kupa Radivoja Koraća, Evrokupa i srpskog prvenstva. U međuvremenu, košarkaši Crvene zvezde večeras (19.30) u “Poniru” dočekuju italijanski Sasari u 3. kolu Evrokupa.
Poslednji komentari
  • boris Vreme: 22.11.2012 13:40h

    Sa Milačićem bi se Zvezda borila za opstanak, dečko tek treba da nauči da igra košarku. Dva poena za celu utakmicu mu je bio prosek ,pa to je smešno za bilo koju ligu na svetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP