Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DEZINFORMACIJA

Miličić: Možda je i Zvezda opcija,
ali moram sa sobom da raščistim neke stvari!

Autor: Mozzart | 22.06.2013 - 15:17:00h | Komentara: 0

Vest koju su pustili pojedini mediji da je Darko Miličić potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom imala je snažan odjek, ali se ispostavila kao potpuna dezinformacija.

Darko Miličić, osvedočeni zvezdaš, navijao je sa  „delijama“ i kolegama na meču sa Glazgovom

Darko nikad nije krio navijačko opredeljenje | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na tu vest je posle čelnika crveno-belih burno reagovao i nekadašnji centar srpske reprezentacije u razgovoru za portal MVP.

"To su izmišljotine. Ne mogu da verujem šta oni pišu. Kao da potpisujem u Bangladešu, a ne u Beogradu pa da se puštaju takve dezinformacije", rekao je Miličić.
"Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. U ovom stadijumu karijere je malo drugačije. Ljudi mi non-stop dolaze i pitaju da li ću da potpišem. To je najlakše uraditi, ali postoji mnogo stvari koje prate čitavu priču. Oni to ne razumeju. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim".
Bivši centar Hemofarma, Bostona, Detroita, Memfisa, Minesote, Njujorka i Orlanda, ipak ne isključuje mogućnost da obuče crveno-beli dres.

"Moram sa sobom u glavi da raščistim neke stvari, što se tiče priče šta i kako dalje. Ja sam u nečemu ili 300 odsto ili nisam uopšte. Ako budem mislio da stvarno želim i da ću biti maksimalno skoncentrisan - možda je i Zvezda opcija. Da potpišem pošto-poto, samo da bih igrao negde, ne pada mi na pamet", jasan je Miličić.
Povratak u NBA ligu nije opcija?

"Nema šanse više. To je završena priča. Bilo i prošlo. Odatle nosim mnogo loših iskustava. Krivica je obostrana, bilo je loših poteza i sa njihove i sa moje strane. Ali, ne vredi više pričati o tome. Oni misle da bi trebalo da igram sporednu ulogu i čekam svoju šansu. Razumem zašto imaju takav stav. Moja NBA karijera govori da sam takav igrač, a ja znam da nisam".
Reprezentacija?

"Mislim da je to završena priča. On (selektor Dušan Ivković prim. aut) je malo stariji čovek pa ga neke stvari malo više pogađaju. Ja nisam shvatio tragično čitavu tu priču, ali on izgleda jeste. Možda bih igrao, ali kontakt ne postoji. Ne znam kako u Savezu gledaju na mene. Ja gledam reprzentaciju preko leta. Nema više kontinuiteta. Danas nas ima, sutra nas nema."
Miličić je u Vrbasu bio jedan od učesnika humanitarne akcije za pomoć deci koja boluju od Batenove bolesti.

"Ja sada imam decu i mnogo sam osetljiv na njih. Kada vidim neku tužnu priču pokušam da pomognem koliko mogu. Nažalost, ne mogu sve sam. Mnogo je takve dece. Bilo bi super da nas je više. Bilo bi lakše. Teško je osloniti se na jednog čoveka, ali nikada i nikome neću okrenuti leđa. Pomoći ću koliko mogu", poručio je Darko.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP