Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

LEKARI UTVRDILI

Mitrović, srećom, nije teže povređen!

Autor: S. R. | 01.12.2013 - 16:44:00h | Komentara: 0

Luka Mitrović, košarkaš Crvene zvezde, obavio je detaljne lekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo.

pp

Kako prenosi klupski sajt crveno-belih, ono što je najvažnije je činjenica da Mitrović neće morati da bude podvrgnut hirurškoj intervenciji. On je na utakmici protiv Krke u Novom Mestu zadobio luksaciju čašice, stavljena mu je longeta i predstoji mu mirovanje u trajanju od tri nedelje, a potom i proces rehabilitacije. S obzirom da se radi o mladom igraču prve pretpostavke su da njegovo odsustvo sa parketa neće biti predugačko.

- Dobro se osećam i nemam bolove – prvi je komentar Mitrovića koji je potom vratio film na 17. minut duela sa Krkom i kobni momenat kada se povredio:

- U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koleno o koleno. Ali, kada sam posle gledao snimak ne deluje da se to dogodilo. Više izgleda da sam nekako nezgodno doskočio. Prvi put sam doživeo tako nešto i možda me i nije toliko bolelo koliko sam se verovatno uplašio tog prizora. Nisam znao kako da odreagujerm. Međutim, jako sam zahvalan ljudima iz Novog Mesta, svim doktorima koji su me zbrinuli i svima onima koji su mi omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bezbedno budem prebačen do Beograda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP