Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

„ORLOVI“ SE OŠTRE UZ HITOVE „BEOGRADSKOG SINDIKATA“, ŠKABO PORUČUJE:

Momci, samo kidajte uz naš ritam!

Autor: P. Milovanović | 12.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Košarkaši Srbije su razbijanje Brazila u četvrtfinalu Mondobasketa u Španiji (84:56) proslavili hitom „Beogradskog sindikata“ - „Alal vera, alal vera“, koji je grmeo u svlačionici po završetku meča.

Šutka za  polufinale:  Košarkaši  Srbije

Šutka za polufinale: Košarkaši Srbije | Foto: Profimedia

Više nije tajna da „orlovi“ motivaciju za vanserijske partije na SP pronalaze u muzici i stihovima popularnog beogradskog rep benda. S druge strane, to nije iznenadilo Boška Ćirkovića, člana „Beogradskog sindikata“, poznatijeg pod nadimkom Škabo Maestro.


- Meni imponuje kada bilo koga inspiriše naša muzika. Hvala momcima za tu vrstu promocije, ja sam im se zahvalio putem Fejsbuka. Čast je da imamo šansu da inspirišemo naše sportiste. Zaista mi je drago što košarkaši kidaju - počinje razgovor Škabo.

„Srpske bogove“, kako su pojedini mediji „krstili“ naše košarkaše posle briljantnih partija, večeras (22) očekuje polufinalni okršaj s Francuzima. „Galski petlovi“ su nam stari dužnici, dobili su nas u grupnoj fazi s pola koša razlike (74:73). Škabo je optimista.

Svaki put kad gruva  zika...: Bogdan i Štimac

Svaki put kad gruva zika...: Bogdan i Štimac


- Gledao sam taj meč sa sinom, pobedili su tesno, ali nas nisu nadigrali. Bolje da igramo sa njima nego sa Španijom. Teško da će dva puta da nas dobiju, znaju to i Francuzi. Ja sam optimista. Verovao sam u momke i Aleksandra Đorđevića pre nego što su krenuli u Španiju. Imao sam čast da upoznam Đorđevića na jednoj od humanitarnoj akciji i lepo smo se ispričali. To polufinale je veoma vazno, biće to težak meč. Onaj ko izgubi ima da visi za medalju, zato će oba tima da kidaju.

Teodosić je sa 23 poena predvodio Srbiju protiv Brazila, ali je Bogdan Bogdanović ponovo eksplodirao i dospeo u centar pažnje zbog trojke „s druge planete“. Upravo Bogdan energiju crpi ih hitova „Beogradskog sindikata“, a Škabo o toj temi kaže:

Uvek uz  „orlove“:  Boško  Ćirković  Škabo

Uvek uz „orlove“: Boško Ćirković Škabo | Foto: RAS


- Viđao sam ja takve trojke i ranije. To je medijsko paljenje. Svaka čast Bogdanu, ali najbitnije je da je srce u grudima i da je tuklo na parketu. Pozdravljam to što sluša naše hitove. Nema šta, kompletna smo ekipa, momci slušaju dobru muziku i to ih nosi.

Na kraju smo pitali našeg sagovornika da li BS planira da pokloni pesmu našim košarkašima zbog svega što su prikazali na SP u Španiji.
- Imaju već oni pesmu. Baš me je Đorđević zvao pre početka prvenstva da me pita da li mogu da koriste našu pesmu „Mi smo ta ekipa“... Hteli su nešto da montiraju, ja sam mu, naravno, potvrdno odgovorio, jer je to pesma posvećena svim našim sportistima - zaključio je Škabo.

Đorđević je k***evit, to mi se sviđa!


Pričajući o tome šta je to što krasi naše košarkaše, član „Beogradskog sindikata“, izdvojio je timski duh, ali i još nešto.
- Momci su kompaktna ekipa. Kada su izgubili od Francuza i Brazila, nisu se smorili, nego su nastavili dalje. Osim toga, sviđa mi se što je Đorđević u polufinalu tražio najjačeg rivala, Španiju, to je sportski i kur**vito. Takođe, protiv Francuza je za pet minuta dao šansu jedanaestorici igrača, e to se zove tim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP