Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

EVO ZAŠTO JE GALATASARAJ RAZBUCAO CRVENO-BELE

Nadrogiran srušio Zvezdu!

Autor: V. Nestorović | 23.01.2013 - 00:10:00h | Komentara: 0

U Zvezdi još pamte težak poraz od Galatasaraja u Evrokupu (74:91), ali izgleda da bi sada meč protiv Turaka mogao da dobije potpuno drugu dimenziju.

Demarkus Nelson nije mogao da izađe na crtu Dejvidu Hokinsu

Demarkus Nelson nije mogao da izađe na crtu Dejvidu Hokinsu

Američki bek Dejvid Hokins, koji je u “Pioniru” bukvalno leteo po terenu i ostvario učinak od deset poena i pet asistencija, dobio je šut-kartu od kluba iz Istanbula nakon što su objavljeni rezultati doping testa izvršeni pre četiri nedelje, po kojima je tamnoputi košarkaš bio pozitivan na kokain!


Pitanje dana:
Gde je Hokins kupio kokain?

U BEOGRADU?
*Ako nije želeo da rizikuje da ga na’vataju na aerodromu, u Beogradu je mogao sa 80 do 100 evra da pazari gram belog praha.

U ISTANBULU?
*Ako se vodimo činjenicom da je Hokins ipak želeo da uštedi koju kintu, onda je kokain sigurnio kupio u Istanbulu za 60 evra!

U KOLUMBIJI?
*Najmanje verovatna varijanta, ali ako kupuje na veliko - tamo je kokain džabalesku - tri evra za gram!

Javna je tajna da Hokins voli “rekreativno” da srola po koji džoint pred utakmicu jer je dok je igrao za rimsku Lotomatiku 2007. bio suspendovan iz razloga što je uživao kanabis tokom plej-of serije sa Montepaskijem. Očigledno je Amerikanac shvatio da mu protiv napaljene Zvezde treba nešto jače, pa je ušmrkao kokain.
Bez obzira na sve, Zvezda danas u Kazanju nastavlja pohod u Evrokupu, u meču 3. kola sa Uniksom (16 sati).


- Nemojte da vas zavara njihov poraz od Ulma, koji su, očigledno, potcenili. Protiv nas će biti veoma oprezni. Verujem da sve njihove mane možemo i mi da iskoristimo i pretvorimo ih u našu prednost. Moramo da pokažemo veću energiju, veću borbenost i da ih tako nadigramo - rekao je Vlada Vukoičić, trener crveno-belih, kome će se s druge strane suprotstaviti Aco Petrović, čovek koji je svojevremeno vodio Zvezdu i FMP.

Galatasaraj i Ulm su igrali sinoć, a do ovog kola sve četiri ekipe su imale isti skor: 1-1. Dve prvoplasirane ekipe idu u naredni krug takmičenja.

Posle Beograda dobio pojačanu želju za seksom

U zavisnosti od količine uzetog kokaina, njegove čistoće i načina uzimanja, efekti mogu trajati od 20 minuta do nekoliko sati. Početni znaci stimulacije su hiperaktivnost, povećanje krvnog pritiska, ubrzanje rada srca, te euforija (Hokins je s pet asistencija protiv Zvezde naparavio rekord sezone). Nakon početne euforije može se javiti osećaj depresije, paranoje, kao i pojačane seksualne želje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP