Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MAJSTOR MILAN ISPRAVLJA KOŠARKAŠKU BRUKU:

Napraviću još bolji i lepši pehar!

Autor: D. Ostojić | 24.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Lakrdiju od košarkaške Superlige Srbije, koja je začinjena lomljenjem šampionskog pehara od navijača Crvene zvezde, pokušaće da “opravi” majstor Milan. Ovaj livničar je dobio zadatak da stoprocentno uništeni trofej vrati u prvobitno stanje kako bi krasio vitrine KK Partizan, tima koji je već 13 godina uzastopno najbolji u našoj zemlji.

Pune ruke posla: Majstor Milan već zasukao rukave

Pune ruke posla: Majstor Milan već zasukao rukave | Foto: Petar Marković

Milan i njegov direktor Žarko kažu da ih očekuje veliki posao, ali da će “rehabilitovati” pehar i vratiti mu prvobitni izgled, pa će on tako “osvežen” zasjati punim sjajem.


- Imamo kalupe iz 2007. godine, kada smo ga pravili, i uradiću sve da ga napravim onakvim kakav je i bio. Stvarno je lep i žao mi je što su ga uništili. Poručujem partizanovcima da ne brinu: osveženi pehar će biti još bolji i lepši - rekao nam je Milan iz „Gosi International“, a njegov nadređeni je dodao:

Razbijen u paramparčad: Šampionski pehar

Razbijen u paramparčad: Šampionski pehar | Foto: Petar Marković


- To je unikatni pehar. Davne 2007. godine sam ga osmislio u saradnji sa Milanom Tasićem iz KSS-a. Do sada sam imao nekoliko ponuda da pravim takve i za druge namene, ali nisam hteo. Imam dobru saradnju sa srpskom kućom košarke i zbog toga ćemo, obećavam, rešiti i ovaj problem.

Inače, nismo mogli da saznamo koliko će KSS iskeširati za popravku trofeja, ali znamo da će biti sređen za dvadesetak dana.

- Pehar nam je vraćen odmah u “Pioniru”. Čim bude popravljen, čućemo se sa predstavnicima KK Partizan i dogovoriti se kad i kako da im ga dodelimo - objasnio nam je Tasić, sekretar Udruženja KLS.

Pehar KSS

Gogić ni reč da kaže o peharu i sramoti

Dragan Gogić, prvi čovek Superlige, juče je izrekao kazne “večitima” zbog gomile incidenata tokom plej-ofa, ali ni reč nije izustio o peharu. Crvena zvezda je kažnjena sa dve utakmice igranja bez publike i 322.000 dinara zbog loše organizacije poslednjeg meča u seriji, dok će Partizan morati da plati 92.000 dinara jer su njegovi navijači ubacivali baklje u teren. I trener Vujošević je kažnjen sa 34.000 jer je opet skinuo sako.

Poslednji komentari
  • cake ue Vreme: 24.06.2014 18:03h

    Reparacija ce ici mnogo lakse posto na njemu stoji samo jedan isti tim osvajac,doduse osam puta KK Partizan

  • VladaSD Vreme: 24.06.2014 21:50h

    Zasto lazete da je pehar prelazni.Od kako je napravljen on je kod PARTIZANA

  • mix Vreme: 26.06.2014 00:04h

    Pehar treba potpuno oporaviti i vretiti Partizanu u trajno vlesnistvo. Silnici taj pehar ne mogu vise osvajati, pokusavati osvajati! Trofeji za nacionalnog sampiona su nacionalni heritidz i kao takvi moraju biti zasticeni. Zasto tuzilastvo ne reaguje, ne pokrene istragu. Ovo je napad na drzavnu imovinu! Da, da, na drzavnu imovinu! Zvezda mora da plati oporavak pehara i da bude drasticno kaznjena, pogotovo siledzije koji se zovu navijaci!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP