Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

BRAVO

Nataša: Ja sam terminator!

Autor: D. J. B. - P. V. | 09.11.2013 - 21:11:00h | Komentara: 2

Ona gazi hiljadama koraka ispred svih očekivanja...

Nataša Kovačević

Pravi junak: Nataša Kovačević | Foto: facebook

Oporavak mlade košarkašice Nataše Kovačević (19), pre svega zahvaljujući njenoj čeličnoj volji i hrabrosti, protiče brže i bolje nego što savremena medicina može da predvidi.

Tatu sam morala da isteram napolje

Marko Lukić je čovek koji pravi protezu za Natašu Kovačević i juče je bio jedini koji je bio s našom košarkašicom u prostoriji u trenutku njenih prvih koraka bez štaka.
- Tatu sam morala da isteram napolje - uz osmeh nam je rekla juče Nataša.
 

Tačno dva meseca od teške saobraćajne nesreće u Mađarskoj, posle koje je supertalentovanoj reprezentativki Srbije amputirana leva noga ispod kolena, Nataša je zabeležila još jednu veliku pobedu.

Pomoću privremene proteze, Nataša je juče u OTTO boku Specijalne ortopedske bolnice u Beogradu stala na obe noge!

Oduševljenje zbog ostvarenog velikog koraka, koji je pred ogledalom lično ovekovečila mobilnim telefonom, podelila je juče u razgovoru za “Alo!”, uz neizbežan osmeh, koji je postao i njen zaštitni znak...

- Veoma sam srećna zbog ovih bebećih koraka! Napravila sam ih dva, tri, ali sasvim dovoljno za sada. Od same nesreće sam priželjkivala ovaj trenutak. Tih nekoliko sekundi će mi zauvek ostati u sećanju kao neverovatno iskustvo. U posetu su mi došli predstavnici jedne nemačke firme koja se bavi izradom ortopedskih pomagala, želeli su da mi uzmu otisak za trajnu protezu, na koju ću morati da sačekam još neko vreme. Poželela sam da i sa tom privremenom protezom napravim koji korak, iako tako nešto nije bilo planirano. Nisam se uplašila, osećala sam da ću uspeti... Rukama sam se držala za razboj i polako prenosila težinu na noge. Na kraju, kad sam se potpuno oslonila i uspravila, pogledala sam se u ogledalo i pred sobom videla - Terminatora - na duhovit način nam je opisala veliki dan u svom životu Nataša Kovačević.

Naša junakinja je i ovom prilikom želela da se zahvali svima na podršci, posebno doktoru Dejanu Stanojeviću, koji je uz nju sve vreme od operacije i početka oporavka.

Plišane mede od saigračica iz Đera!

Natašu Kovačević ne zaboravljaju u Đeru! Na utakmici Evrolige između mađarskog tima i ruskog Jekaterinburga klub je odao poštu tragično nastradalom treneru Akošu Fuziju i tim menadžeru Peteru Tapodiju, dok su za povređenu Natašu saigračice pripremile poklon - plišane mede.
 

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 10.11.2013 00:08h

    Natasha ti si heroj,ti mozes pobjediti sve,divim ti se.Samo naprijed napravit ces ti puno puno koraka,setnji,kilometara.Ljubav I podrska .

  • Nika Vreme: 10.11.2013 14:56h

    TI SI NESTO VRLO POSEBNO, TOLIKO SI ME MOTIVISALA DA NIKAD VISE U ZIVOTU NE POTONEM, ODUSTAJEM MA KOLIKO BILO TESKO! HVALA TI HEROJU NAS, BRAVO NATASA! VOLIMO TE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP