Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

STARI TVITERAŠ

Ne plašim se Obame!

Autor: D. Ostojić | 19.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Milan Dozet (34), sada već iskusni košarkaš koji trenutno nastupa za Igokeu iz Republike Srpske, u slobodno vreme koristi svaku priliku da postavi status na društvenoj mreži Tviter.

Lepo mu u Aleksandrovcu:  Milan Dozet

Lepo mu u Aleksandrovcu: Milan Dozet | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Iako kaže da ga politika ne zanima, da nije stranački opredeljen, često se u njegovim tvitovima nalaze prozivke kako domaćih, tako i političkih, najčešće američkih.


Zbog toga, a i zbog afere prisluškivanja iz Sjedinjenih Američkih Država, pozvali smo ga i pitali da li se plaši da zbog svojih stavova na Tviteru možda neće dobiti vizu za preko bare ukoliko mu nekada zatreba?!

- Ha-ha... Ma ne verujem da i mene špijuniraju, ali ako je tako, bilo bi mi drago. Bio sam već jednom u Americi i kada bi mi zbog tvitova pravili problem, ljubazno „bi im objasnio” (namerno sa „bi”, pošto jedan od Milanovih tvitova glasi: „I nemoj neko da bi me ispravljao da pišem „bih” umesto „bi”) da mi je draži Tviter - kroz smeh će Dozet.
Bivši igrač dva beogradska večita rivala dnevno postavlja po desetak i više statusa, a njegove „misli” čita preko 1.300 ljudi.

- Hteo sam na ovaj način samo da se šalim sa prijateljima koje poznajem, ali je otišlo mnogo dalje. Sad me neki savetuju da ne stavljam statuse poput „Juta - država u Americi koja je poznata po moronima” (namerno izostavljeno slovo m u poslednjoj reči, mormonima) ili „u koliko sati igra Toma na Vimbldonu? Čuj mene Novak, mislio sam Toma (predsednik Nikolić) na finalu u Londonu“...

Ipak, Milan kaže da su mu najdraža peckanja sa prijateljima...
- Oni se ne ljute na mene, kao ni ja na njih kada mene peckaju. Zbog toga su mi takvi tvitovi najdraži - zaključuje Dozet uz jedan od omiljenih postova: „Dobar tvit je onaj koji pročitaš i pomisliš: ‚Zašto ja ovo nisam napisao?!“‘

Top tvitovi by Milan Dozet!


- Tesla, kao i Novak, nije živeo i plaćao porez u Srbiji, ali je, kao i Novak, uradio toliko za Srbiju da je njemu Srbija trebalo da plaća porez.
- TV shop reklama: „Uzeo sam ‚vijagru‘ i imam erekciju da to i dokažem“.
- Kako nacrtati srpskog junaka za strip? Nacrtaš ga izubijanog lica, ali nacrtaš i velika mu*a.
- Od raznih fobija imam i onu na parkove. Čim vidim, drveće migam na levo oko i čujem pištaljku koja me tera da trčim na pripreme.
- Nikad nećeš doživeti starost. Gde si video starca od dva metra?! By moj mlađi brat.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP