Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KOŠARKAŠ SAŠA PAVLOVIĆ NA PROMOCIJI U PARTIZANU PORUČIO:

Neka me zaborave Srbija i Crna Gora!

Autor: Ekipa Alo! | 12.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Saša Pavlović, novi košarkaš Partizana, tek je odradio dva, tri treninga sa novim saigračima, ali je već u prvom obraćanju javnosti poručio da ima utisak kao da je tu celu sezonu. On je istakao da će dati sve od sebe da Partizan osvoji titulu.

Debituje već u  nedelju: Pavlović

Debituje već u nedelju: Pavlović | Foto: Marko Metlaš

- Saigrači, stručni štab, svi su me odlično prihvatili. Nadam se što boljim rezultatima, daćemo sve od sebe da osvojimo titulu ove godine. Kod mene je postojala želja da obučem dres Partizana, ukazala se prilika da dođem i vrlo rado sam odlučio da pomognem. Potpisao sam do kraja sezone, a trenutno ne razmišljam o tome šta će biti nakon isteka ugovora. Veliki sam partizanovac, moguće je da ćemo nastaviti saradnju i dogodine - rekao je Pavlović.


Rođeni Baranin je bio reprezentativac SCG, ali na pitanje da li bi bio deo tima koji predvodi Aleksandar Đorđević, Pavlović je bio vrlo konkretan.
- Sa reprezentativnom karijerom sam završio raspadom SCG. To je više političko nego sportsko pitanje i rešio sam da se više ne bavim time - naglasio je Pavlović.

Novo pojačanje crno-belih moći će već predstojećeg vikeda da debituje, i to na meču protiv Širokog u “Pioniru”, ali u Evroligi neće moći da igra do 28. februara, za kada je zakazan meč sa Realom.

Vujošević: Vidi se ko je pravi prijatelj


Duško Vujošević, trener Partizana, predstavljajući Pavlovića rekao je da je to bio “konačno lep razlog za druženje”. Strateg “parnog valjka” je bio vrlo zadovoljan najnovijim pojačanjem.
- Da bi neko postao igrač Partizana, mora prvo da bude dobar čovek, ali i da se stavi u funkciju tima. Na to, Saša je i veliki partizanovac i u teškom trenutku vidi se ko su pravi prijatelji - rekao je Vujošević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP