Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IZBLIZA

Nelson se pita kad će svadba!

Autor: S. Vrakela | 21.01.2013 - 08:15:00h | Komentara: 1

Šta radi Amerikanac u Beogradu? Jede (u “Mekdonaldsu”), spava i pika basket. Ovaj kliše razbio je Demarkus Nelson, plejmejker Crvene zvezde, koji se u rekordno kratkom roku privikao na ovdašnju košarku, klimu, hranu. Čak mu se toliko dopalo da je i svoju simpatičnu devojku Ember doveo da vidi srpsku prestonicu.

Demarkus Nelson

Demarkus Nelson | Foto: A. Dimitrijević

- Ovo mi je drugi dolazak u Beograd i Srbiju, prvi put sam bila na početku sezone. Sada sam boravila mesec dana u Beogradu i stalno putujem. Bavim se marketingom i odnosima s javnošću, tako da sam često u pokretu. Rođena sam u Virdžiniji, ali centrala kompanije je u Filadelfiji, mada neretko živim u trouglu Filadelfija - Čikago - Njujork - počela je priču za “Alo! Sprint” Ember.


Kako vam se čine Beograd i Srbija?
- Ako izuzmemo Italiju i Francusku, Beograd i Srbija su moje omiljeno mesto. Volim ovdašnju kulturu, gostoljubive ljude i naravno hranu. Za ovako malo provedenog vremena u Beogradu naučila sam neke srpske reči poput: dobro jutro, dobar dan, dobro veče, sita sam, mleko, peršun, orasi. Poslednju reč sam morala da naučim jer sam alergična.

Jeste li probali neki specijalitet?
- Probala sam mnoga srpska jela, ne mogu navesti njihova imena jer ih nisam ja spremala. Imali smo kuvaricu koja nas je učila šta je šta i kako se ponešto sprema, a mi smo njoj pokazali pripremu nekih američkih jela. Čula sam da je ovde popularno piće rakija i da se pravi od raznih vrsta voća, ali nisam još probala. Takođe sam čula da je baš jako.

Ne viđamo se tako često, ali se čujemo svaki dan preko „skajpa”: Ember

Ne viđamo se tako često, ali se čujemo svaki dan preko „skajpa”: Ember | Foto: A. Dimitrijević

Koliko dugo poznajete Demarkusa i kakav je van parketa?
- Demarkusa znam još iz studentskih dana. Nismo bili zajedno na univerzitetu Djuk, jer sam ja bila u Grčkoj, Italiji, Francuskoj. Dugo se poznajemo, eto već sam i zaboravila koliko, a upoznao nas je zajednički prijatelj. Demarkus je prijatan, lepo vaspitan, dolazi iz dobre porodice i, što je najvažnije, dobar je čovek, i to je jedan od glavnih razloga zašto sam ga zavolela.


Kako je on podneo dolazak u Srbiju?
- Demarkus je bio veoma uzbuđen zbog dolaska u Srbiju. Međutim, kada je sleteo i kada je video koliko novinara ga je dočekalo na aerodromu, bio je oduševljen i odmah me je pozvao da mi to prenese. Vremenom je zavoleo saigrače i sada ih krasi sjajna timska atmosfera. On to uvek voli da istakne i potpuno se uklopio. Naravno, ništa ga ne oduševljava više od navijača. Svaka utakmica je za njega poseban doživljaj.

I navijači njega obožavaju. Da li ćete nagovarati ga da ostane još godinu dana?
- Znate šta, već sam mu rekla da bih volela da budem u Beogradu i naredne godine. Zato, držim palčeve i pokušaću da ga nagovorim da ostane.

Za kraj, planirate li uskoro venčanje?
- To morate pitati Demarkusa - uz razoružavajući osmeh završila je Ember.
Poslednji komentari
  • shomi Vreme: 21.01.2013 14:14h

    Nelsone sine, zeni ovo pod hitno i produzi ugovor!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP