Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

OGORČENJE KRAGUJEVČANA NE JENJAVA

Nikolić: Čim zapretimo „večitima“, odmah nas gurnu nazad!

Autor: S. R. | 28.04.2013 - 14:30:00h | Komentara: 1

Poraz Radničkog u polufinalu fajnal fora ABA lige teško je pao Kragujevčanima, koji nikako ne mogu da se pomire sa porazom i kako ističu „nejednakim tretmanom u srpskoj košarci“.

a

Nikolić nije krio nezadovoljstvo tretmanom svoje ekipe na fajnal foru

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić verbalno je napao svog bivšeg igrača Dejana Tomaševića, danas potpredsednika KSS, jer je čestitao crveno-belima i Dejanu Radonjiću plasman u finale i u Evroligu.
„Brigа me štа ko misli, znаm dа sаm u prаvu.Gospodine, ti si predstavnik Saveza, bio si moj igrač, a sada se priklanjaš Zvezdi. Prepoznao je da su jaki, pa im prilazi u nadi da će sačuvati svoju poziciju. Šta ima on da se raduje sa Zvezdinim igračima, kakve veze ima sa ABA ligom i Dejanom Radonjićem? Što se nije oglasio kada smo, pored "večitih", doneli trećeg predstavnika Srbiji na ’fajnal foru’, što meni nije čestitao? Osim Bodiroge, koji mi je prijatelj, niko iz srpske košarke to nije uradio“, izjavio je Nikolić.
Iskusni stručnjak istakao je da je veoma teško parirati Zvezdi i Partizanu iz „male sredine“, jer saplitanja uvek ima.
„Svi kаžu kаko bi trebаlo dа se dignu Užice, Novi Sаd, Kruševаc, Čаčаk, Krаgujevаc, аli čim smo pripretili interesimа Crvene zvezde i Pаrtizаnа, odmаh nаs gurаju nаzаd. Zovu nаs seljаčkom ekipom, kаo dа smo mi kreteni, iаko se bаvimo istim poslom, kаo i oni u Pаrtizаnu i Crvenoj zvezdi. Ne može neko ko je predstаvnik Sаvezа dа se pojаvi nа fаjnаl-foru ABA lige i dа nаvijа zа jedаn klub. Nije Zvezdа pobedilа Cibonu ili Olimpiju, nego drugi srpski klub. Ako obаvljаš funkciju poput Tomаševićа, nаvijаnje ti nije dozvoljeno“, kazao je Nikolić.
Poslednji komentari
  • mix Vreme: 29.04.2013 01:03h

    Nije bas tako, Nikolicu! Tim ti je postao "mrtav" kad je morao imati natempiranu formu i nije ti niko kriv nego ti. U mecu sa CZ si takodje ti kriv, morao si "odigrati" bolje kao kouch a i videti da sut i igraci suvise nervozni . morao si ih relaksirati . To je kljuc a ne neka zavera o kojoj insinuiras. Naporan i uporan rad je uvvek i jedini lek. Primer:Partizan!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP