Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MARKO SIMONOVIĆ, KAPITEN ZVEZDE:

Nisam uspeo da vratim pehar Partizanu!

Autor: Ekipa Alo! | 23.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Po završetku košarkaškog finala i ujdurme oko ukradenog, kasnije i oštećenog pehara koji pripada šampionu države, pojedini su osudili Zvezdinog kapitena Marka Simonovića što se nasred tribine sa „delijama“ slikao sa trofejem koji mu ne pripada.

Žrtvovan:   Marko Simonović

Žrtvovan: Marko Simonović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

A šta se, zapravo, desilo, juče je objasnio Marko lično.
- Delegat utakmice me je kao kapitena ekipe zamolio da odem do navijača, smirim situaciju i pokušam da vratim pehar, ali u tome nisam uspeo. Tim gestom nisam želeo nikog da uvredim, a Partizanu bih još jednom čestitao na osvojenom trofeju prvaka Srbije – rekao je Simonović, koji je nevoljno podigao pehar u trenucima potpunog bezumlja koje je vladalo na tribini sa Zvezdinim navijačima.


S druge strane, kapiten crveno-belih nije mogao da zaboravi one mnogo lepše trenutke tokom sezone u kojoj je njegov tim učestvovao u Evroligi, osvojio Kup Koraća, ušao u polufinale Evrokupa i Jadranske lige...

- Doživeli smo neke zaista blistave trenutke koji se pamte za ceo život. Igrali smo pred najvećim brojem gledalaca u istoriji evropske košarke. Rekord po poseti, koji je oboren u duelu sa Budiveljnikom, jeste nešto fantastično, a atmosfera koju smo imali se rečima ne može opisati. Za podršku koju smo imali, navijačima dugujemo veliko hvala - zaključio je Simonović.

Gde je trofej?


Predstavnici Košarkaške lige Srbije zavukli su se u mišiju rupu dan nakog sramne organizacije finala plej-ofa i katastrofalnih propusta na ceremoniji dodele priznanja.
Način na koji im je jedan navijač Zvezde ispred nosa ukrao pehar nešto je što je nezabeleženo u analima svetskog sporta. U želji da saznamo gde se trenutno nalazi pehar, predsednika Lige Dragana Gogića smo čitav dan pozivali telefonom, ali se on uporno nije javljao. Bruka i sramota!

Poslednji komentari
  • branislav Vreme: 23.06.2014 08:32h

    bruka,kss je predao pehar zvezdi kao što je vujošević od početka govorio

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP