Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MUTA SIKTAO NA ZAPISNIČKI STO:

Nisu mi dali tajm-aut, a plaćeni su za to!

Autor: D. O. | 12.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Crvena zvezda je u „Pioniru“ u šokantnoj završnici košem Raška Katića minimalno savladala Radnički iz Kragujevca (82:81) u 4. kolu košarkaške Superlige.

„Nisam  siguran ko je  gori, Zvezda  ili Partizan“: Miroslav  Nikolić

„Nisam siguran ko je gori, Zvezda ili Partizan“: Miroslav Nikolić | Foto: Marko Metlaš

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni na konferenciji za medije posle meča. Dok je Vlada Vukoičić, trener crveno-belih, rekao da će njegov tim sigurno biti bolji protiv istog rivala 25. aprila u polufinalu ABA lige u Laktašima, šef stručnog štaba tima iz Šumadije, Miroslav Nikolić, imao je mnogo više stvari da kaže. Pre svega je siktao na delegata i sudije koji, kako tvrdi, nisu čuli njegov zahtev za tajm-aut deset sekundi pre kraja meča, odmah posle Katićevih poena.


- Neću da umanjim Zvezdinu pobedu, ali zapisnički sto spava, a plaćen je da radi posao. Ne daš mi tajm-aut, sram vas bilo - kao iz topa je odbrusio Muta, a potom nastavio bez pitanja:

- Ne pričamo o suđenju, već detaljima u kojima smo mi mogli da pobedimo. Rakočević je napravio korake, Ilija Belošević je tu gazda, trebalo je da sudi to. On je mlad sudija, normalno je da da Zvezdi loptu, neće meni. To je pitanje za Bojića (Predrag, direktor KLS, prim. aut.), ne za mene. Potom je Nikolić emotivno govorio o porazima od Zvezde i Mege, ali i o odnosu medija prema Radničkom.

Raško  Katić rešio pitanje  pobednika  u derbiju

Raško Katić rešio pitanje pobednika u derbiju | Foto: Marko Metlaš


- Koraci su bili i tražio sam tajm-aut. Zašto su izmislili izbacivanje na sredini, ja sam hteo da odlučim utakmicu, oni mi nisu dali tajm-aut, spavali su. Izgubili smo od Mega frizure (Mega Vizure, prim. aut.), zasluženo, 28/2 trojke. Oni su postavili tarabu odbranu, odigrali odlično, Bobi fenomenalno, a mi sami smo imali loš dan. Nisam zamernio i priznao sam poraz.
Nisam siguran ko je gori Zvezda ili Partizan, i kad napišete kada ih mi dobijemo, napišete da su oni odigrali slabo, a ne - mi im nismo dali da dobro odigraju. Dižem košarku u provinciji, ali je pitanje šta je provincija, i dole možeš da budeš gospodin. Pitaju me da li sam stručan da vodim Radnički, kao da je to Real Madrid - zaključio je Muta.

Što se tiče samog meča, u pobedničkom timu najefikasniji je bio Marko Simonović sa 22 poena, dok je kod gostiju Teriko Vajt nanizao isto toliko.
Poslednji komentari
  • muta Vreme: 13.04.2013 04:05h

    Muta nije ni tražio tajmaut, to se vidi na snimku, a njegov pomoćnik prilazi zapisničkom stolu d atraži tajmaut tek kada je Ćapin sa loptom prešao na Zvezdinu polovinu. Ako muta laže snimak kaže kako je bilo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP