Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SRBIJA SE NAMUČILA SA BELGIJOM

"Orlovi" već u četvrtfinalu EP?!

Autor: D.O. | 11.09.2013 - 19:33:00h | Komentara: 1

Košarkaši Srbije teže nego što se očekivalo savladali su autsajdera Belgiju (76:69) u novoformiranoj E grupi Evrobasketa u Sloveniji. Međutim, kakva takva pobeda "orlovima" je gotovo osigurala četvrtfinale dva kola pre kraja grupne faze, iako postoje matematičke šanse da ipak "izvisimo". Srećom, samo teoretske...

Nenad Krstić  najavljuje veliku  borbu na EP

Još jedna sjajna rola: Nenad Krstić  | Foto: Goran Srdanov

Četi Dude Ivkovića dosta je pomoglo i razbijanje Ukrajine od strane Letonije nešto ranije (85:51), pa sada naši momci sutra (17.45) protiv Ukrajine i u nedelju (21) protiv Francuske igraju za što bolji plasman u grupi i lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Teško je verovati da se mogu stvoriti neki ludi krugovi u slučaju da naš tim izgubi oba meča...


Najefikasniji u našem timu protiv Belgije bio je kapiten Nenad Krstić sa 17, a pratili su ga Marković sa 15 i Bogdanović sa 12 poena.
 
Poslednji komentari
  • igorraca Vreme: 12.09.2013 14:00h

    treba imati vere!!!treba biti pozitivan!!!u prkos njihovim godinama sve anulirati sa Dudinim iskustvom,njegovim ucescem u velikim duelima(pop.SAHOVSKIM PARTIJAMA!!!)gde ce velicina kao Krstic povuci potez koji vodi do visina!!!setite se samo na kakav nacin smo osvajali nebo,kakvi su kosevi u poslednjim sekundama krojili istoriju!!!zato vera u predan rad do iznemoglosti koji nije izostao mora dati rezultat!!!sad ako taj rezultat ne bude zlato ili sta vec,SKINUTI IM KAPU,POZDRAVITI IH ZA BAZEN ZNOJA KOJI SU ISCEDILI ZA REPREZENTACIJU DIK SU NEKI DRUGI LADILI NOGE U MORU,DAVILI SE NA SPLAVOVIMA I SL.!!!BRAVO MOMCI!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP