Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

“ALO.RS” NA FINALU

Ovako je naš reporter proveo dan sa “orlicama” u Budimpešti! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Autor: D. J. BUŽIĆ i M. RANGELOV | 28.06.2015 - 18:16:00h | Komentara: 0

Dan velikog finala! Specijalni izveštač “ALO.RS” je bio na licu mesta i trudio se da svim čitaocima našeg portala na pravi način dočara atmosferu iz glavnog grada Mađarske pred meč Srbije i Francuske.

Roditelji košarkašica

Roditelji košarkašica | Foto: D.J. Bužić

Od ranih jutranjih časova, specijalni izveštač “Alo.rs” bio je uz reprezentaciju Srbije. Trudili smo se da na najbolji mogući način dočaramo atmosferu u glavnom gradu Mađarske. Sada je vreme za finale!

Tok dana:

18:15  - Vreme je za ono pravo! Vreme ja za teren i finale! Na "Alo.rs" ćete moći da pratite uživo i meč između Srbije i Francuske.

18:05 - Pristalice naše selekcije stižu sa svih strana:

Finale, Evrobasket

Finale, Evrobasket | Foto: D.J. Bužić

18:00 - Srbi još uvek ne odustaju. Naši navijači se trude da u poslednji čas dođu do karte:

Finale, Evrobasket

Finale, Evrobasket | Foto: D.J. Bužić

17:45 - Specijalni reporter “Alo.rs” je zavirio u tabor rivala pred finale. Francuska košarkašica Enden Mijem otkrila nam je šta očekuje od meča, ali i da poznaje sestre Dabović. Ona je upućena i u lik i delo Novaka Đokovića:

17:20 - Porodice naših košarkašica su već ispred dvorane.

Roditelji košarkašica

Roditelji košarkašica | Foto: D.J. Bužić

17:05 - VAŽNO! U ovom trenutku je naš specijalni reporter saznao da  je Srbija naknadno dobila stotinak karata i da će one biti podeljene kod VIP ulaza dvorane u Budimpešti - Srbi trk!

17:00 - Ne, nije reč o nekoj teoriji zavere! Suvenira naše reprezentacije nema jeru su svi već rasprodati. Ova simptaična gospođa nam je sve objasnila:

16:55 - Dobro pogledajte fotografiju! Da li primećujete nešto čudno na slici? Ovo je zvanična prodavnica suvenira u hali. I u njoj trenutno nema obeležja naše reprezentacije. Za nekoliko minuta saznaćete i zašto:

Finale, Evrobasket

Finale, Evrobasket | Foto: D.J. Bužić

16:40 - Ekskluzivno - Naš reporter u Budimpšeti je uspeo da snimi probu svečane ceremonije. Oko 21 sat, u nebo će se vinuti jedna od devojaka iz plesne grupe. Čelnici medjunarodne košarkaške federacije su nas zamolili da ne otkrivamo iznenađnje. Dobro, prikazujemo vam samo deo. Biće to pravi spektakl uz mnogo svetlostnih efekata: 

16:10 - Specijalni reporeter "Alo.rs" donosi lepe vesti. Žika Arsenijević (priča o njemu ranije u blogu) je za sada ostao bez dragocenog parčeta papira, ali ima i naših navijača koji su se na vreme snašli. Porodica Vukićević koja trenutno živi u Mađarskoj stigla je do ulaznica. Njihovoj srećni nema kraja, uživo će pratiti pohod naših devojaka na zlato:

16:00 - Reporter "Alo.rs" je već uveliko u hali. Podignuta je i novinarska akreditacija, sve je spremno za rad i finale:

15:55 - Dvorana UŽIVO:

Dvorana uživo

Dvorana uživo | Foto: D.J. Bužić

15:45 - Specijalni izveštač “Alo.rs” je uspeo da dođe do jedne zanimljive informacije. Tijana Ajduković je samo za naš portal otkrila koju pesmu će devojke slušati posle finala Evrobasketa:


 

A evo i pesme:

15:30 - Marina Maljković je sa svojim devojkama napravila pravo čudo. Selektor "orlica" je specijalno za "Alo.rs" nekoliko sati pred samo finale iznela svoja očekivanja:

15:20 - Jedan od glavnih aduta Marine Maljković u meču sa Francuskom biće Sonja Petrović. Iskusna igračica se posle duge pauze vratila u nacionalnim tim, a jedini razlog njenog izostanka bile su povrede. Sonja je odlučila da pred finale malo ohladi kolena:

15:15 - UŽIVO - Dvorana gde če se igrati finale u ovom trentuku:

Budimpešta

Sve je spremno za finale | Foto: D.J. Bužić

15:00 - "Orlice" su maksimalno opuštene pred finale. Ana Dabović je našem specijalnom izveštaču iz Budimpešte otkrila jednu zanimljivu anegdotu od jutros. Ona i njena starija sestra Milica mirno spavaju. Toliko mirno da je malo nedostajalo da propuste poslednji trening pred meč. Pred velike utakmice neki sportisti ne mogu oka da sklope od uzbuđenja. Ali ne i sestre Dabović:

14:50 -  Nevena Jovanović je za "Alo.rs" nekoliko sati pred samo finale iznela i svoja očekivanja.

"Spremne smo da ginemo 40 minuta" - kaže pouzdani šuter.

14:20 - Nešto ranije danas naše košarkašice su odradile i poslednji trening pred finale. U opuštenoj atmosferi izbranice Marine Maljković su još jednom osetile obruče u dvorani. Specijalni izveštač “Alo.rs” je pravo iz Beograda stigao na trening pred odlučujući meč sa Francuskom:

13:50 - Žika Arsenijević (55) već 30 godina živi u Budimpešti, želeo je večeras uživo da gleda svoju Srbiju, ali... Karte za finale su raspordate. Ovaj privatnik nije stigao do vrednog parčeta papira. Ipak, on neće odustati. Sa ostalim Srbima ide na liturgiju u crkvu Svetog Đorđa pa onda na kaficu da se napravi strategija kako da večeras uđe u halu.

13:30 -  Navijači su očajni, i Mađari su želeli da uživo prate finale, zatvorene blagajne su ih baš rastužile:

Blagajna

Tužni navijači ispred blagajne | Foto: D.J. Bužić

13:00 - Specijalni izveštač "Alo.rs" je stigao na lice mesta i zatekao zaključanu blagajnu. Karata za finale više nema! Hala u kojoj će biti odigran meč ima samo 5.500 mesta, uz to, njen kapacitet će biti znatno smanjen. Na čak dve od četiri tribine će se naći deca. Mađarski školarci i klinci koji treniraju košarku.

U ovom trenutku čelnici KSS daju sve od sebe da izboksuju dodatni kontigent karata. Na potezu je FIBA!

Blagajna

Blagajna zatvorena | Foto: D.J. Bužić

- Budimpešta - grad u kojem će naše devojke večeras igrati za titulu šampiona Evrope.

Budimpešta

Budimpešta

Ostao je još samo jedan korak! Srebro je obezbeđeno, ali zašto sada da stanemo? Na putu do zlatnog odličja i overe vize za Olimpijske igre našim devojkama stoji samo selekcija Francuske. Veliko finale je zakazano za 19 časova a “Alo.rs” će imati specijalnog izveštača sa lica mesta. Naš urednik sportske redakcije, Dragutin Bužić će se truditi da tokom čtavog dana na najbolji mogući način “naslika” atmosferu iz Budimpešte.
Sve je spremno za spektakl, devojke srećno!

Srbija

Devojke su već uradile mnogo: Srbija | Foto: KSS

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP