Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ZELENI IZ ATINE DEMANTOVALI PREUZIMANJE SRPSKOG ŠAMPIONA

PAO ne želi da kupi Partizan!

Autor: P. V. | 17.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Tragom informacije koja se juče pojavila, da će vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos, bogati grčki biznismen Dimitris Janakopulos, kupiti Partizan, uspeli smo da dođemo i do čelnika zelenih iz Atine, koji je u najmanju ruku bio iznenađen pomenutom pričom.

KK Partizan

KK Partizan | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Priča o kupovini Partizana je čista laž, nema nikakve veze s istinom. Gospodin Janakopulos ne namerava da kupi srpski klub, ne zna odakle se to pojavilo niti želi uopšte da diskutuje o tome - rekao nam je čelnik kluba, koji nas je zamolio da mu ipak ne objavljujemo ime.


Daleko od toga da bi crno-belima bilo loše kada bi ih preuzeo prebogati gazda Janakopulos, ali od toga očigledno neće biti ništa. Dimitris je član čuvene grčke porodice Janakopulos, koja poseduje farmaceutsku kompaniju. Porodični posao započet je još 1924. godine, a procenjuje se da kompanija vredi 240 miliona evra.

Dimitris  Janakopulos

Dimitris Janakopulos | Foto: Profimedia

Pre dve godine, Dimitris je postao prvi čovek kluba, nakon što su se povukli njegov otac Pavlos i ujak Tanasis, koji su dugo bili na vodećim funkcijama. Poznat je kao čovek koji uvek voli da kaže svoje mišljenje, ma koliko ga to koštalo. Tako ga je prošle godine Evroliga kaznila sa 150.000 evra kada je kritikovao sudije posle meča sa Barselonom, a Đordija Bertomeua, prvog čoveka ove organizacije, oterao je do đavola.

Inače, što se tiče Grčke, tamo vlasnici istog kluba u različitim sportskim granama nemaju veze jedni s drugima, pa je tako Janakopulos gazda KK Panatinaikos, a fudbalski klub drži konzorcijum biznismena “Panatinska alijansa”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP