Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

VELIKA POBEDA!

Parni valjak protutnjao Sofijom: Partizan posle haosa do najbolje partije sezone! (VIDEO)

Autor: Mozzartsport / Telegraf.rs | 15.11.2014 - 18:45:00h | Komentara: 0

Crno-beli savladali Levski- 98:66, domaći navijači prekinuli meč i pokušali da se obračunaju sa Grobarima.

Levski - Partizan

Incidenti obeležili duel, crno-beli oduvali Bugare! Partizan je odigrao najbolju utakmicu ove sezone i Vujoševićev tim deklasirao je Levski na strani u okviru osmog kola Jadranske lige- 98:66 Meč će, međutim, ostati upamćen po upadanju domaćih navijača na teren i njihovom pokušaju da pređu na susednu tribinu na kojoj su se nalazili navijači Partizana, zbog čega je meč prekinut na nešto vise od 30 minuta.

Najzaslužniji za pobedu Partizana bio je Nikola Milutinov sa 21 poenom i 10 skokova, dok je Đorđe Gagić ubacio je jedan manje uz sjajan šut iz igre (10/12). Kod domaćina nbolji od ostalih bio je Pavlin Ivanov sa 20 poena.
Ekipa Duška Vujoševića dominirala je u prvoj četvrtini i nakon pet minuta igre crno-beli su napravili seriju 10:2. Trener domaćih uspeo je da trgne ekipu nakon tajm-auta i Levski je uspeo da sustigne beogradski tim zahvaljujući Pavlinu Ivanovu, ali Partizan preko Murića ponovo podiže razliku i dobija prvu četvrtinu rezultatom 21:14.

Onda su usledili incidenti na tribinama i na samom terenu, kada su domaći navijači ušli na parket u želji da se obračunaju sa gostujućim pristalicama nakon čega je usledila pauza zbog pražnjenja tribina i utakmica je nastavljena tek posle pola sata.

Vujoševićevim momcima prekid ipak nije smetao i u drugom kvartalu nastavili su u istom ritmu. Nikola Milutinov briljirao je u tom delu igre, podršku je imao u Đorđu Gagiću i crno-beli sigurnom igrom na poluvreme odlaze sa dvocifrenom prednošću- 40:30!

Bugari mnogo bolje otvaraju drugo poluvreme i nakon pet minuta igre dolaze na minus četiri- 47:51. Ivanov je i dalje pravio najviše problema Partizanu koji nikako nije mogao da zaustavi njegovu igru u tranziciji i šut za tri poena.

Ali srpski šampion je ponovo imao odgovor i trojkama Mihajla Andrića, Andreje Milutinovića i Milana Mačvana ponovo uspeva da se odlepi i da dođe do svoje najveće prednosti pred početak odlučujuće deonice- 68:53.

Beograđani su i poslednji kvartal odigrali sjajno i već nakon nekoliko minuta otklonili su sve dileme oko pitanja pobednika. Do kraja duela, viđeno je i nekoliko atraktivnih poteza gostiju, igra Levskog se potpuno raspala, a crno-beli upisali su najubedljiviji trijumf od starta sezone- 98:66!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP