Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KUP RADIVOJA KORAĆA

Partizan i Zvezda se sastaju već u polufinalu!

Autor: mozzartsport.com | 03.02.2015 - 16:54:00h | Komentara: 1

Poznati su parovi četvrtfinala završnog turnira u Kupu Radivoja Koraća. To su: Partizan - Vojvodina, Crvena zvezda - Konstantin, Mega Leks - FMP i Metalac - Vršac. Pošto će se u narednoj rundi ukrstiti pobednici mečeva Crvena zvezda - Konstantin i Partizan - Vojvodina, već u polufinalu turnira moglo bi da dođe do "večitog derbija".

Košarkaški derbi

Ako ne bude iznenađenja, "večiti" će se sastati u polufinalu Kupa

Žrebu je održan u hotelu Metropol, a predstavnicima medija obratio se i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas.

- Žrebanje za Kup Radivoja Koraća uvek treba da bude prava svečanost i praznik košarke. Učinićemo sve što je u našoj moći da zajedno sa domaćinima takmičenja napravimo takve uslove da ti dani kupa zaista budu dani košarke, da svi uživamo, ali i da pobede najbolji. S obzirom na to da je poznato kolike tenzije postoje kada igraju naši najveći rivali, mi ćemo uraditi sve da sve utakmice prođu u sportskom i fer duhu, da se govori samo o sjajnim igračima i fantastinim potezima, a da se izbegnu one negativne stvari. Da bismo suzbili bilo kakve nerede, sledeće nedelje održaćemo sastanak svih osam klubova učesnika kupa. Biraćemo sudije i delegate i sve one koji će moći da utiču na to da ponašanje bude na nivou, a umanjimo pritisak na one koji treba na parketu da pokažu da su najbolji - rekao je Đilas.
Kup Radivoja Koraća na programu je od 19. do 22. februara u dvorani Sportskog centra Čair u Nišu, koji će po 11. put biti domaćin završnog turnira ili finalne utakmice Kupa. Crvena zvezda će igrati sa Konstantinom u 20. februara, a odlučeno je da Partizan meč sa Vojvodinom iz bezbednosnih razloga odigra dan ranije.
Poslednji komentari
  • dominiraj Vreme: 04.02.2015 02:02h

    finale FMP-FMP, a kokaze da ce cipiripi uopste doci do finala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP