Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ODUSTAJU OD DALJEG TAKMIČENJA U FINALU

Partizan odustaje od finala plej - ofa?!

Autor: | 15.06.2014 - 23:10:00h | Komentara: 2

Kako Telegraf prenosi, crno - beli su održali sastanak u nedelju uveče na kome su razgovarali o odustajanju od daljeg takmičenja u finalu. Konačna odluka biće doneta u ponedeljak posle podne, nekoliko sati pre drugog meča finala

Vladaju Srbijom, ali  klecaju na finansijskom  planu: KK Partizan

KK Partizan | Foto: Marko Metlaš

Srpska košarka tone sve niže i pitanje je da li može dublje od ovoga? Postoji velika verovatnoća da se ovogodišnje prvenstvo Srbije uopšte ne završi na regularan način!
Kako Telegraf saznaje, čelnici KK Partizan ozbiljno razmišljaju da odustanu od igranja finalne serije plej -ofa, odnosno da se ekipa ne pojavi u ponedeljak uvele u Pionir na drugom meču finala!
Oni su ogorčenu svim dešavanjima u našoj košarci ove sezone, a skandal u prvom meču finala i kazne direktora lige dodatno su podgrejale njihova razmišljanja da odustanu od finalne serije!
I sam trener crno – belih Duško Vujošević je vrlo otvoreno rekao na konferenciji da neće dozvoliti da se Partizan urušava, kao i da tenzije stvarju navijači Zvezde na rukovodećim mestima u društvu ove zemlje.

tuča

- Ja neću da pustim da se to tek tako dešava. Zamislite Partizan bez para i bez mene? Onda će Zvezda biti velika. Ako neko hoće takvu titulu, nećemo je priznati, a i ne treba nam takva- vrlo jasno je poručio Vujošević na konferenciji posle meča.
Partizan je ogorčen kaznama koje je dobio jer neće moći da igra pred svojom publikom do kraja finala, a uz to ostao je bez dvojice igrača pred drugi meč u ponedeljak u kojem je Zvezda domaćin pred punim tribinama.
Zato su u nedelju veče održali sastanak u klubu sa razmišljanjima da se uopšte ne pojave u Pioniru na drugom meču i da ne igraju ovu seriju. Posle dugog razgovora ostalo je da se u ponedeljak u 12 sati održi novi sastanak na kome će doneti definitivnu odluku.

tuča

Takođe, prema nekim informacijama crno – beli imaju podršku jednog dela navijača da svoju odluku o napuštanju takmičenja sprovedu u delo.
Da li će se ovo desiti ili je ovo samo manevar, pa će Partizan nastaviti finalnu seriju znaće se u ponedeljak posle podne.
Poslednji komentari
  • max Vreme: 16.06.2014 05:13h

    Partizan postoji i igra i osvaja trofeje zbog navijaca, zbog svojih vernih Grobara! Ako neko zabranjuje igracima da igraju, maltene celom timu, najboljima, medju nama, Grobarima i igracima, izvinite, ali mi nismo tu! Ni slucajno ne igrati i podneti tuzbu redovnom sudu!

  • GP Vreme: 16.06.2014 08:50h

    Bravo za Partizan! Pustite ih neka otmu i ovu. Vratice se limenima ova isto kao ona u fudbalu njihovom pobratimu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP