Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ŠAMPION KREĆE SA KONTROLNIM UTAKMICAMA

Partizan se priprema u Makedoniji i Španiji

Autor: Tanjug | 20.08.2013 - 12:56:00h | Komentara: 1

Košarkaši Partizana početkom avgusta krenuli su sa pripremama za novu sezonu, a u četvrtak će startovati sa igranjem kontrolnih utakmica.

Vladaju Srbijom, ali  klecaju na finansijskom  planu: KK Partizan

 Prvi rival šampiona Srbije i Jadranske lige biće OKK Beograd u zatvorenom meču u hali Pionir. Crno-bele potom očekuje turnir u Đevđeliji od 30. avgusta do 1. septembra, na kojem učestvuju još domaćin Kožuf, MZT Skoplje i grčki PAOK.

Po povratku u Srbiju Partizan će se u Kraljevu sastati sa Slogom, 6. septembra, a pet dana kasnije odmeriće snagu sa kragujevačkim Radničkim u Beogradu.

Crno-beli potom putuju 15. septembra u Malagu, gde ih prvo očekuju provere sa Kahasolom i Mursijom (16. i 17.), zatim turnir na kojem učestvuju Real Madrid i Unikaha (19. i 20.), da bi boravak u Španiji završili sa dve pripremne utakmice sa Lokomotivom iz Kubana i Gran Kanarijom (23. i 24.).

Krajem septembra crno-bele očekuje i Evroliga Medija dan, koji je takođe postao tradicionalni deo priprema za ulazak u novu sezonu.

Uoči zvaničnog starta nove takmičarske sezone klub iz Humske odigraće još jedan pripremni meč, a protivnik će naknadno biti poznat.

Trener Duško Vujošević trenutno na treningu ima na raspolaganju Šalića, Andrića, Milutinova, Vestermana, Djordjevića, Milosavljevića, Muslija, Aranitovića, Marinkovića, kao i igrače koji su trenutno na probi: Pota, Maleševića, Milisavljevića, Zlovarića, Bezbradicu, Marelja i Mićovića.

Reprezentativci Lovernj, Bogdanović i Gagić su sa nacionalnim timovima Francuske i Srbije, Bertans se oporavlja od povrede, dok je Dalo trenutno u Francuskoj, a klub će njegov status razmotriti u narednom periodu. 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • viktorkv Vreme: 20.08.2013 13:31h

    Da li je to skup mera stednje i racionalizacije kako bi sto pre otplatili porez koji duguju drzavi. Jel te pripreme ne mogu da se sprovedu ovde u Srbiji, jel bas mora u Spaniji... Bas ulivaju poverenje da ce ispuniti obecenje koje su dali za vracanje poreza, e tugo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP