Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SRAMOTA

Pogledajte kako Duško Vujošević razgovara sa Nebojšom Ilićem

Autor: Blic | 16.06.2014 - 10:06:00h | Komentara: 6

Tokom prvog meča finala Košarkaške Superlige, koji je u dva navrata prekidan, kamere su zabeležile sramotno obraćanje trenera košarkaša Partizana, Duška Vujoševića, tim menadžeru Crvene zvezde Telekom, Nebojši Iliću.

Duško vujošević

Čak tri i po sata trajalo je sramno finale, prekinuto najpre kada je Vujošević povukao ekipu sa terena, nezadovoljan suđenjem, a potom i zbog opšte tuče košarkaša.
Strateg crno-belih je posle utakmice koju je, uz nestvarnih 4-na-3 na parketu, kraju u svoju korist privela Zvezda, istakao da "ne stvara on tenziju, već vođe Zvezdinih navijača koje su preuzele vlast u Srbiji". Ostrašćenost je potom otišla dotle da najbolji mladi igrač Partizana, Bogdan Bogdanović, istakne da će zbog svoga što se desilo razmisliti da li će igrati za reprezentaciju Srbije, a da u za nju treba licencirati Zvezdine Amerikance.
Usledile su kazne i to vidu suspenzija za pojedine igrače, pred drugi meč, zakazan za ovaj ponedeljak od 20 časova.
A pred drugi meč, u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede, a u kojoj bi bilo najlepše da pobedi - razum, SOS kanal je emitovao snimak koji je pred vama, a u kome se vidi verbalni sukob Vujoševića i Ilića.

Poslednji komentari
  • Laki Vreme: 16.06.2014 10:56h

    Zanimljivo,brže bolje sklonjeni snimci sa interneta pogrešnih sudijskih odluka,dvostrukih aršina,početka sukoba i ko je započeo,samo ostao snimak masovne tuče,gde se nezna ko koga bije,i sad se pojavljuje ovaj snimak. Prikažite i snimak kako Čović tuče novinara,jer je to verovatno uvod u sva ova dešavanja...

  • mima Vreme: 16.06.2014 11:59h

    Da su geni cudo, mozemo, skoro svakodnevno da vidimo u ponasanju Duska Vujosevica, d i v lj a k! Treba ga vratiti u divljinu, civilizacija, ocigledno nije za njega. Karta u jednom pravcu i bice sve O.K.

  • Teski Vreme: 16.06.2014 12:26h

    Ako mi ne mozemo da budemo prvi, nece ni Zvezda

  • Zvonce Vreme: 16.06.2014 13:25h

    Pa sta je ovde cudno? Psovanje je deo naseg folklora, odlicno sluzi za emotivno praznjenje i to mu dodje kao "dobar dan". Naravno da nije lepo psovati, ali na svakoj kosarkaskoj i fudbalskoj utakmici u Srbiji mogu se sa usana igraca procitati socne psovke upucene sudijama i to cak i od strane golobradih decaka.

  • mima Vreme: 16.06.2014 17:45h

    Kao nacija smo z a s t r a n i l i, zato se mnogima cini da je psovanje normalna stvar i da je to kako neko rece deo f o l k l o r a. Nema ovde, dragi prijatelji folklora, ovo je cist primitivizam i prostakluk. Mnogi treneri, svojim ponasanjem prema sportistima predstavljaju sramotu za profesiju. STOP PRIMITIVIZMU I PROSTAKLUKU!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP