Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

FAJNAL FOR U BEOGRADU

Pomeren cirkus, finale ABA lige u beogradskoj Areni!

Autor: | 28.02.2014 - 11:15:00h | Komentara: 0

Fajnal for regionalne ABA lige biće ipak održan u beogradskoj Kombank areni pošto je odlučila da ranije najavljenu predstavu "Cirque Eloize iD” premesti u Sava Centar.

Beogradska Arena

“Arena Beograd je odlučila da ranije najavljenu predstavu “Cirque Eloize iD” koja će se održati 26. i 27. aprila, premesti u Sava centar pošto se u navedenim terminima odigravaju finalne utakmice ABA lige i Arena želi da omogući njihovo održavanje u najvećoj dvorani u regionu. Kombank Arena time oslobađa svoju dvoranu i stavlja je na raspolaganje najjačem regionalnom takmičenju ABA ligi u želji da sportska publika neostane uskraćena vrhunskog doživljaja”, navodi se u saopštenju.

Fajnar for ABA lige poslednji put u Beogradu je održan u sezoni 2008/2009, a ove godine će prvoplasirana ekipa iz prvog dela takmičenja biti domaćin, i izvesno je da će to biti Crvena zvezda, iako je do kraja ostalo još pet kola.

U slučaju da se dve ekipe iz istog grada kvalifikuju za završni turnir i sretnu se u polufinalu, prva polufinalna utakmica održaće se 25. aprila, a druga dan kasnije.
U drugom slučaju, ako se dve ekipe iz istog grada kvalifikuju za "fajnal-for" i ne sretnu u polufinalu ili u slučaju da u završnici nema ekipa iz istog grada, obe polufinalne utakmice održaće se 25. aprila.


Pet utakmica pre kraja ligaškog dela sezone Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli sa skorom 17-4, ispred Cedevite (16-5), Partizana i Cibone, koji imaju učinak od 14 pobeda i sedam poraza. 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP