Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NEBOJŠA ČOVIĆ, PREDSEDNIK KK ZVEZDA, ZA ALO!:

Prebili smo dug sa Bojićem!

Autor: D. Ostojić | 22.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Košarkaški klub Crvena zvezda ostaje u Superligi Srbije. Tim sa Malog Kalemegdana regulisao je dug prema Košarkaškoj ligi Srbije i registrovane su mu pobede protiv Radničkog i Mega Vizure iz poslednja dva kola.

Nebojša čović

Nebojša Čović | Foto: FoNet Dragan Antonić

- Ma kakva druga liga... Nikakav dan D nije bio! Zvezda ne beži ni od jednog svog duga i sve na vreme izmiruje - počeo je Nebojša Čović, predsednik Zvezde, ne pustivši nas ni da završimo pitanje.


Je li plaćen dug?
- Sigurno da jeste! Prebili smo ga sa ligom jer su i oni nama dužni. Mi smo sada sve svoje obaveze regulisali, a oni nama i dalje duguju novac od generalnog sponzora koji ide svim klubovima.

Gospodin Bojić kaže...
- Ma bolje bi mu bilo da izjavi da je Zvezda najuredniji platiša svojih obaveza, a ne da svojim izjavama diže tiraž medijima - ponovo nas je prekinuo Čović, ali je svima jasno da se ponovo tresla gora, a rodio se miš.
Podsetimo, crveno-beli su dugovali 401.800 dinara, dok Zvezda takmičenje tereti za 117.000 dinara iz 2012. godine, kao i za 292.500 iz 2013. godine. Za razliku od prvog čoveka tima sa Kališa, Predrag Bojić nam se juče nije javio na telefon, ali se oglasio saopštenjem.

Predrag Bojić

Predrag Bojić | Foto: Marko Metlaš


- Upozoravamo klubove da međusobna vređanja, insinuacije, etiketiranje i napadi na sudije mogu manje nauditi onima kojima su upućene, ali mnogo više ugledu košarke, urušavajući sistem i dovodeći u pitanje sportski završetak takmičenja. Imajte poverenja u ljude koje ste jednoglasno izabrali i svojim ponašanjem izbegnite kazne koje će sigurno biti još rigoroznije. Jedino sportskim ponašanjem, uzajamnim poštovanjem, poštovanjem propozicija i pravila igre možemo zajednički dovesti ligu do kraja - piše u Bojićevom saopštenju.

Zvezda čeka Metalac

Parovi 13. kola Superlige Srbije (danas): Mega Vizura - Vojvodina (18), Crvena zvezda - Metalac (20), Radnički - Sloboda (20) i Konstantin - Partizan (20). PLASMAN: Partizan 22, Mega Vizura i Zvezda po 21, Vojvodina 19...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP