Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NASTAVLJA SE BOJKOT

Predsednik Igokee: Treba otkazati fajnal for ABA lige!

Autor: Alo | 27.03.2013 - 15:04:00h | Komentara: 0

Posle trenera Dragana Bajića, oglasio se i predsednik Igokee Boris Spasojević koji takođe smatra da bi trebalo otkazati Fajnal for ABA lige u Laktašima.

ABA liga logo

ABA liga logo

- Pismo trenera Dragana Bajića je sasvim očekivana reakcija i mi u klubu ga podržavamo u potpunosti. Odluka o otkazivanju završnice takmičenja će biti doneta u narednom periodu, ali mi u klubu se slažemo da ga svakako treba otkazati - rekao je Spasojević.
Trener Bajić je u utorak poslao pismo upravi kluba u kojem zahteva otkazivanje domaćinstva jer su čelnici ABA lige izigrali Igokeu, koja zbog neispunjavanja uslova B licence, ne može u Evroligu.
Predsednik Spasojević ne vidi razlog zbog kojeg su čelnici regionalnog takmičenja promenili pravilo da prvak iz regularnog dela ne igra u elitnom evropskom takmičenju.
- Zaista mi nije jasno zašto su na početku sezone obećali da će prvak regularnog dela takmičenja igrati u Evroligi, a potom promenili tu odluku. To nije korektno - zaključio je Spasojević.
Prema odluci Jadranske lige u Evroligu naredne sezone će se plasirati finalisti Fajnal fora, dok će u kvalifikacijama igrati ekipa poražena u polufinalu, koja je bila bolje rangirana u ligaškom delu takmičenja. U polufinalu regionalnog takmičenja sastaće se Igokea i Partizan, odnosno Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca. Fajnal for ABA lige trebalo bi da se održi od 25. do 27. aprila u Laktašima. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP