Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NBA ZVEZDA IZBEGAVA OČINSTVO IZ VEZE SA SRPKINJOM

Priznaće Džordž da je napravio dete našoj Daci!

Autor: D. Ostojić - P. Vuković | 26.09.2014 - 18:22:00h | Komentara: 2

Rođaka Danijele Rajić za Alo! kaže: „Amerikanci lažu u mnogim stvarima o našoj Danijeli. Dete sa Polom Džordžom se rodilo iz ljubavi, ali je DNK analizom morala da dokazuje da je košarkaš otac male Olivije. Ona nije striptizeta, devojka studira u Njujorku i rado dolazi u Srbiju“

Danijela i Pol

Danijela i Pol

Ljubavna afera između NBA zvezde Pola Džordža (24), beka Indijane, i Danijele Rajić (24), Srpkinje rođene u Nujujorku, glavna je tema američkih tabloida. Njih dvoje su nakon višemesečne veze u maju ove godine dobili ćerkicu Oliviju, u međuvremenu su se rastali, a slavni košarkaš je uporno

KO JE DANIJELA RAJIĆ
Danijela Rajić (24) je Srpkinja rođena 1990. godine u Njujorku. Nakon veze sa Džordžom, ostala je trudna i rodila ćerku Oliviju ovog maja. Američki mediji su je nazvali striptizetom i navode da su se njih dvoje upoznali u “Tutsi kabareu” u Majamiju, koji važi za glavni striptiz klub na Floridi, i gde je ona, navodno, radila. Danijela, inače, ponosno ističe svoje srpsko poreklo i voli da dođe u Mramorak (pored Pančeva), odakle je njena familija.

izbegavao da prizna očinstvo zbog čega je u toku sudski spor.


Američka verzija ove ljubavne afere glasi kako „srpska striptizeta“ pokušava da izvuče astronomsku sumu novca za alimentaciju od košarkaša koji godišnje zarađuje 16 miliona dolara (!!!), dok je „Alo!“ u Mramorku, od Danijeline bliske rođake, dobio sledeću verziju događaja koji je naprasno zainteresovao čitav svet.


- Pre svega, naša Danijela nije nikakva striptizeta, ona je studentkinja koja je rođena i odrasla u Njujorku. Njeni su i pre njenog rođenja dugo radili u Americi. Danijela rado svraća u naše krajeve, nije zaboravila korene i ponosi se njima. Smetaju nam priče kojima je predstavljaju kao devojku koja se sad sudi isključivo zbog novca - kaže naša sagovornica.

KO JE POL DŽORDŽ
Pol Džordž (24, 206 cm), američki košarkaš, rođen je u Kaliforniji. Izabran je kao deseti pik na draftu 2010. godine i od tada je igrao samo za Indijanu Pejsers. Smatra se jednim od najboljih košarkaša koje trenutno NBA liga ima. Njegov godišnji ugovor težak je 16 miliona dolara. Trebalo je da bude jedan od nosilaca igre SAD na Mondobasketu, ali je doživeo težak prelom noge na treningu.
 

Ova rođaka je u toku svih zbivanja koji su pratili vezu slavnog košarkaša i zanosne Njujorčanke, otuda je još više iznenađuju priče po kojima je Džordž nudio milion dolara da Danijela abortira, kako prenose američki mediji.


- Još jedna glupost! Kakav abortus, kakvi bakrači... Istina je da Džordž nije bio spreman za dete tako rano, zbog košarke, karijere, ali mala Olivija se rodila iz ljubavi, kako drugačije? Briga nju za Džordžove milione, pa ona je iz svog džepa dala 2.500 dolara za proveru DNK. Analize su potvrdile - dete je Džordžovo! Priznaće on svoje dete, ubeđena sam u to. Zbog izbegavanja istine ga je Bog već kaznio. Slomio je nogu neposredno pred početak SP u Španiji, zato nije igrao za američku reprezentaciju.

Zabavlja se sa ćerkom Doka Riversa

Pol Džordž i Keli Rivers

Foto: Profimedia.rs

 Pol Džordž se trenutno zabavlja sa Keli Rivers, ćerkom trenera LA Klipersa, Dok Riversa. Njih dvoje su se zajedno pojavili i na dodeli ESPY nagrada.

Danijelina rođaka otkriva po kome je mala Olivija dobila ime.

- Džordžova i Danijelina ćerka je dobila ime po njenom ujaku Oliveru, koji je nedavno preminuo. A što se Džordža i Danijele tiče, njih dvoje se čuju svaki dan, bez obzira na sudski spor. Pokušavaju da se dogovore oko brige nad detetom. Kako god, Danijela će nastaviti da živi normalno, kao što je živela i pre veze sa tim košarkašem. Najvažnije je da je njihovo dete zdravo, lepo - zaključuje naša sagovornica.

Sudija kaže: Pol Džordž je neodgovoran!

Devojčica Olivija je dobila ime po ujaku Oliveru

Devojčica Olivija je dobila ime po ujaku Oliveru

 

Lokalni sudija koji radi na Danijelinoj tužbi smatra da se Džordž ponaša kao neodgovoran otac.


- Iako je skoro sasvim sigurno da je Pol otac, on je svojom neodgovornošću prevršio svaku meru - naveo je sudija Metju Kuper.
S druge strane, Džordž je prvobitno tražio da se test očinstva ponovi, jer je izrazio sumnju u tačnost prvog testa. On je tužio Danijelu tražeći starateljstvo nad Olivijom, jer, prema njegovom mišljenju ona “nije sposobna da se stara o detetu, ne trudi se da pronađe posao i zavisi od drugih”. Danijelin advokat je za Džordžovu tužbu rekao da je “grozna uvreda”, kao i da je ona nezaposlena “samo zato što ima malu bebu”.

Poslednji komentari
  • Zed Vreme: 27.09.2014 02:07h

    I ja bi joj napravio jedno

  • ahmad nedzad Vreme: 27.09.2014 21:56h

    Once you go black we DONT want you back

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP