Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

POSLE PORAZA OD LOKOMOTIVE

Radonjić: Igrali smo dobro, ali to nije bilo dovoljno

Autor: | 22.11.2013 - 20:55:00h | Komentara: 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim najveći deo utakmice protiv Lokomotive Kuban odigrao dobro, ali da to nije bilo dovoljno da izbegne poraz od domaćina u Krasnodaru.

Optimista: Dejan Radonjić

Optimista: Dejan Radonjić | Foto: Marko Metlaš

Crveno-beli su danas u 6. kolu D grupe Evrolige izgubili rezultatom 79:72, pa i dalje zauzimaju peto mesto na tabeli sa skorom 2-4.

"Čestitam Lokomotivi na pobedi. Najveći deo meča odigrali smo veoma dobro, u prvom delu Lokomotiva je izvanredno šutirala za tri poena, ali smo bez obzira na to bili u igri. Na odličan procenat šuta za tri u prvom poluvremenu nadovezale su se još dve trojke na startu treće deonice, pa su oni imali neverovatnih 10/12 u pokušajima za tri poena. Bez obzira na to, igrali smo dobro u odbrani i napadu, preuzeli smo vodjstvo, ali to nije bilo dovoljno da slavimo u ovom meču", izjavio je Radonjić posle utakmice u Krasnodaru.

On je istakao da je u trenucima kada se lomio meč iskusna ekipa Lokomotive iskoristila sve greške crveno-belih i zasluženo pobedila.

Radonjić je konstatovao da je njegov tim bio konkurentan vodećoj ekipi D grupe i da minuli derbi protiv Partizana nije uticao na današnji meč.
"Odigrali smo jako dobru utakmicu i sa te strane ne bih rekao da je na našu današnju partiju uticao derbi, iako je postojao veliki naboj koji nose sve utakmice sa Partizanom i produžetak koji smo imali ostavio je traga na ekipu. Medjutim, ne želimo da u tome tražimo opravdanje za poraz od Lokomotive", kazao je trener Beogradjana.

Radonjić je ocenio da su posle pobede Laborala nad Makabijem šanse crveno-belih za plasman u Top 16 fazu i dalje male.

"Ipak, igraćemo do kraja, pa ćemo videti šta će nam to doneti. Ono što je jako značajno za nas je to što smo bili bliži pobedi u Krasnodaru, nego u prvom meču sa Lokomotivom u Beogradu, iako to rezultat na kraju ne govori. Što se tiče Blažiča, koji je postigao samo dva poena, do sada je igrao na veoma zadovoljavajućem nivou i prirodno je da pokaže i odredjene oscilacije u igri", zaključio je Radonjić.

Krilni centar Ivan Radenović smatra da je ovo bila veoma teška utakmica za obe ekipe.
"Igrali smo veoma dobro oko 35 minuta, ali koncentracija u završnici nije bila na dotadašnjem nivou. Iskusna ekipa kao što je Lokomotiva znala je to da iskoristi", rekao je Radenović.

Crvena zvezda u 7. kolu D grupe Evrolige sledeće nedelje dočekuje Makabi, dok Lokomotiva Kuban gostuje Lijetuvos Ritasu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP