Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ABA LIGA

Radonjić: Metalac je najprijatnije iznenađenje

Autor: M.R | 07.12.2014 - 14:33:00h | Komentara: 0

Posle velikog uspeha u Evroligi, košarkaše Crvene zvezde očekuje duel 11. kola regionalne lige sa Metalcem (ponedeljak, 20.30).

Dejan Radonjić

Juri 11. pobedu: Dejan Radonjić | Foto: Marko Metlaš

Vremena za odmor gotovo i da nema. Zaista pakleni ritam imaju košarkaši Crvene zvezde. Posle plasmana u Top 16 fazu Evrolige i pobede nad Valensijom, crveno-bele očekuje meč 11. kola ABA lige sa Metalcem. Zvezdina ekspedicija je u subotu oko 20 sati, nakon osmočasovnog puta, doputovala u Beograd, a za pripremu meča ostao je samo jedan dan.
-  Metalac je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige. Radi se o zaista izvanrednom projektu. Ekipa poseduje jako mnogo potencijala i izvrsno je vođena sa klupe. Usled renoviranja dvorane, prvih nekoliko kola bili su primiorani da sve svoje utakmice igraju u gostima što je u svakom slučaju bilo otežavajuća okolnost za njih i u značajnoj meri je uticalo da ne zabeleže još koji trijumf. I u prošlom kolu su imali praktično dobijen meč protiv Cibone u Zagrebu i samim tim zaslužuju sve pohvale i veliki respekt. Znamo da nas u Valjevu sigurno očekuje puna hala, ali nadam se da ćemo i mi imati podršku naših navijača. Očekujem da i protiv Metalca odigramo kvalitetan meč. Moramo da budemo jako oprezni, jer će igrači tim iz Valjeva biti jako motivisani i sigurno će dati sve od sebe da nas savladaju - istakao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP