Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

U TRENDU

Radonjić: Neka opet pobedi gost!

Autor: Tanjug | 04.06.2013 - 14:20:00h | Komentara: 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da bi voleo da se u prvom meču finalne serije plej-ofa sa Partizanom nastavi ovosezonski trend da u međusobnim duelima u Beogradu pobeđuje gost.

Večiti rivali su odigrali ukupno četiri utakmice ove sezone u glavnom gradu, po dve u Jadranskoj i Superligi i obe ekipe zabeležile su po dve pobede.

Optimista: Dejan Radonjić

Optimista: Dejan Radonjić | Foto: Marko Metlaš

- Odigrali smo dosta mečeva ove sezone, to su posebni dueli i može da se desi da odlučuju nijanse. Kad igrate protiv Partizana, posebno kada se borite za titulu nije potrebna motivacija, svesni smo da Zvezda dugo nije osvojila trofej, ali u ovom trenutku samo razmišljamo o pobedi u sledećem meču - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Pionir".

On je dodao da večiti rivali u finalnu seriju ulaze sa različitih pozicija.

- Partizan je dominantno završio prvenstvo i u plej-ofu lako izborio plasman u finale. Radi se o ekipi sa velikim brojem domaćih i stranih reprezentativaca. Mi smo u jednom trenutku bili u nezavidnoj poziciji, ali smo uprkos mnogim problemima uspeli da stignemo do doigravanja. Izaći ćemo na parket i daćemo sve od sebe da pobedimo.

Trener crveno-belih istakao je da je situacija sa povredom kapitena Igora Rakočevića dobra, ali otkrio da se pojavio problem sa Borisom Savovićem, koji se u toku noći požalio na temperaturu.

- Rakočević je dobro, moramo da budemo obazrivi sa njim. Svi ostali, osim Savovića, su spremni, ali nadam se da će se i situacija sa njim popraviti i da ćemo biti kompletni - poručio je Radonjić.

Prva utakmica finalne serije plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati, a titulu će osvojniti ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP