Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

TRENER KK CRVENA ZVEZDA ZNA KO JE KRIV

Radonjić: Zakazala nam odbrana!

Autor: E. A. | 07.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kiksnula je Crvena zvezda na startu nove sezone, isto kao i prethodne, a ovog puta crveno-belima meru je uzeo Široki. Crveno-beli su poklekli pred domaćinom (79:80), a prvi strateg ekipe sa Malog Kalemegdana zna ko je krivac.

Poklekli  na startu sezone

Poklekli na startu sezone

- Osim na početku meča, bili smo slabi u odbrani. Nismo imali neophodan nivo agresivnosti i čvrstine za pobedu na vrućem terenu u Širokom Brijegu.

Pokušavali smo u drugom poluvremenu da dođemo u poziciju da kontrolišemo rezultat i dešavanja na terenu, ali domaćin je vešto koristio naše greške i na kraju je slavio. Činjenica je da je nervoza bila prisutna, da su igrači zbog prve takmičarske utakmice u sezoni bili pod pritiskom, ali smo uz veću koncentraciju morali da odigramo kvalitetnije od prikazanog - rekao je Radonjić.

Naredni meč tim sa Malog Kalemegdana odigraće u Laktašima, protiv Igokee, tako da trener Radonjić ima težak zadatak da zabeleži prvu pobedu ove sezone.
- Treba da napravimo detaljnu analizu i paralelu sa utakmicama koje smo igrali u pripremnom periodu. Očekuje nas veoma kvalitetan protivnik, ali se nadam da će ekipa posle uvodnog poraza pokazati reakciju. Nikako ne smemo da dozvolimo da nas ovaj poraz protiv Širokog na bilo koji način poremeti.
Moramo da ostanemo jaki, da nastavimo da vredno radimo i da sve ono što smo već uradili tokom pripremnog perioda stavimo u funkciju. Nadam se da ćemo opravdati ono što naši navijači s pravom očekuju od nas - zaključio je Radonjić.

Radnički razbio Cibonu

Rezulati 1. kola ABA lige: Krka - Budućnost 60:57, Zadar - Solnok 71:67, MZT - Olimpija 79:60, Cibona - Radnički 66:82 , Široki - Crvena zvezda 80:79. Sinoć: Partizan NIS - Igokea, Mega Vizura - Cedevita.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP