Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

BOBAN BAJKOVIĆ JEDVA ČEKA START KOŠARKAŠKE EVROLIGE

Rakočević je bolji od celog Partizana!

Autor: Ekipa Alo! | 30.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Možda se sa tribina “Pionira” nikada neće začuti “Bajko, zakucaj”, ali će Boban i ubuduće biti jedan od najglasnijih navijača, koji će nositi Rakočevića, Katića i drugove do novih pobeda, ko zna, možda i do titula.

Gotivi da  gleda basket: Boban Bajković

Gotivi da gleda basket: Boban Bajković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako sam kaže, bog mu je dao visinu, ali ne i veštinu da sa „basketarom“ barata kao što čini s bubamarom.


Sa Bobanom Bajkovićem - o svemu i svačemu. Na pripremama u Sloveniji porazgovarali smo sa prvim čuvarom mreže Crvene zvezde o brojim temama koje tište crveno-bele u ovom trenutku, a poseban deo odnosio se i na košarkašku sekciju.

Bajko je ljubitelj košarke i trudi se da pruži podršku kolegama sa Malog Kalemegdana kad god mu to obaveze dozvoljavaju.

Za Bajka je on  najbolji u Srbiji:  Igor Rakočević

Za Bajka je on najbolji u Srbiji: Igor Rakočević | Foto: Marko Metlaš


- Mi smo jedna porodica, isti ljudi nas vode, osećam kao da smo jedno. Košarkaši su nam dolazili na mećeve, mi smo njih bodrili... Nisam baš neki košarkaš, ali bih voleo da sam plejmejker. Nije mi dao bog da budem košarkaš, ali ne bunim se - počinje priču Bajković.

Kada se već fudbaleri nisu domogli Lige šampiona, Bajko s nestrpljenjem iščekuje start košarkaške Evrolige, u kojoj će njegov klub nastupiti posle 14 godina.

- Jedva čekam. Sa nekoliko pojačanja možemo dosta da uradimo u grupnoj fazi. Mislim da individualno imamo bolju ekipu od komšija i nadam se tituli. Rakočević je bolji nego ceo tim Partizana. Od njega zavisi kakav ćemo dan imati, kako mu krene, tako bude i ekipi.

Pratio je golman Zvezde i finalnu seriju plej-ofa u kojoj su crveno-beli izgubili od komšija, ali nije bio zadovoljan suđenjem.

- Složio bih se sa ocenom gospodina Čovica da Zvezda da bi pobedila mora da bude bolja za 20 poena. Bili smo oštećeni u par situacija, boga mi, debelo - zaključio je Bajković.

Rodman i ja smo slični

Bajkovićeve tetovaže su uvek interesantne, ali ovog puta je govorio, kada smo se već dotakli košarke o šarama legendarnog NBA košarkaša Denisa Rodmana.
- Rodmana gotivim, jer je bio vrhunski košarkaš, a slični smo i po tetovažama. Jedino mi se ne sviđa što ima minđuše, to nikada neću uraditi. Možda neku tetovažu još nabacim, ali minđušu nikad - izričit je golman Crvene zvezde.

Poslednji komentari
  • Deki Pfc Vreme: 30.06.2013 08:34h

    Nije ti lako .Ako nisi znao kkPartizan je razvalio fmp cz i sa tim Rakocevicem.

  • rasa Vreme: 30.06.2013 08:36h

    ma daj bre novinaru,pa ti se zezas,neverujem da je to ovaj izjavio,ali za koga igra i kako mozda ,no on je mislio na Jojica i jos seceo dan smejem izjavi ove bedeviije

  • Milan Vreme: 30.06.2013 10:53h

    Ma najbolji je tvoj rakoc.Treba da se ponisti ona 4 odlucujuca. kad je BOLE preko njega davao one trojke.Pametnom dosta!

  • pop Vreme: 30.06.2013 11:34h

    potpuno nebitan lik,u potpuno nebitnom momentu,a o rakoču i titulama...dvanaest goduina je mi imamo a 16 vi nemate.pametnom dosta.a da to je bajko.

  • Milan Vreme: 30.06.2013 13:43h

    Molim da se objavi moj komentar, od malopre. Kad objavljujete ovakve glupe naslove. Videlo se koliko je takj rakocevic bolji u finalu Aba i Drpske lige. Klub kad ima takvog pojedinca gde bi mu bilo mesto?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP