Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

BRISANJE

Rodman sa tri ruke?!

Autor: | 09.09.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Ceo svet smeje se Severnoj Koreji i njenom diktatoru Kim Džong Unu, koji sigurno ne bi ugostio legendarnog košarkaša Denisa Rodmana da je znao da će njegovi „fotošop“ majstori napraviti tako ozbiljan gaf. Sada preostaje samo nada da Veliki vođa ne pobesni od sramote i pobije momke koji su uprskali stvar, kao što je to učinio sa svojom bivšom devojkom, koju je protekle nedelje, navodno, pogubio u Pjongjangu?!

Fejk fotografija

Fejk fotografija

Želeli su Severnokorejci da prevodioca izbrišu sa zajedničke fotografije kako bi njihov šef ostavio utisak poliglote i obrazovanog čoveka koji tečno govori engleski jezik. Ipak, zaboravili su da obrišu ruku koja drži papir i hemijsku olovku ispod Rodmanove, pa ispada da jedan od najluđih košarkaša sveta ima tri ruke.


Inače, Kim Džong Un je veliki ljubitelj košarke, a ovo je Rodmanova druga poseta Severnoj Koreji. Prema informacijama iz lokalnih medija, dvojica prijatelja vodili su „srdačan razgovor“, a Un je pozvao kontroverznog basketaša da ga poseti kada god poželi. Dvojica prijatelja zajedno su odgledali i košarkašku utakmicu, a zatim su otišli na večeru koju je Kim priredio u Rodmanovu čast, kada se desio i gaf sa „fotošopom“.

Za sada nema nikakvih izveštaja u kojima se pominje ime Keneta Baea, američkog misionara koji se nalazi u zatvoru u Severnoj Koreji. Rodman je svojevremeno na društvenoj mreži Tviter zatražio od Kima da ga oslobodi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP