Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KAO VINO!

Rukiji izabrali: Kobi Brajant najuticajniji košarkaš današnjice! (VIDEO)

Autor: nbaserbia.com | 27.08.2013 - 12:40:00h | Komentara: 0

U tradicionalnom ispitivanju koje je sprovedeno među rukijima u NBA ligi, ustanovljeno je da je Kobi Brajant (35) idol najviše budućih novajlija i po tom pitanju ubedljivo najpopularniji igrač današnjice.

Po anketi oficijalnog sajta najjače košarkaške lige sveta, 36 rukija je, između ostalog, upitano ko im je najdraži igrač u NBA ligi. Ubedljivu pobedu odnoeo je neprikosnoveni Kobi Brajant. Naime, čak 21,2 odsto rukija izjavilo je da je Kobi Brajant njihov omiljeni košarkaš u ligi.

Kobi Brajant

Kobi Brajant

Nakon njega sledeći po popularnosti i svom uticaju na mlade košarkaše nalazi se aktuelni MVP, Lebron Džejms sa 15,2% fanova među novajlijama. Treće mesto po popularnosti podelili su na ravne časti Kevin Durant i Dirk Novicki, a za njima Kevin Garnet i Kris Pol.
Ostale glasove dobili su najviše Karmelo Entoni, Vins Karter, Tim Dankan, Džejms Harden, Kavaji Lenard, Stiv Neš i Dvejn Vejd. Rezultat je zanimljiv iz više razloga. Brajant je za navijače dvopolan što se igre tiče, budući da ga ljudi ili vole ili preziru, a suštinski je malo ko ravnodušan prema "Crnoj Mambi".
Pored toga, Kobi je poznat po svojoj prirodi i ogromnoj sposobnosti da je takmičarski nastrojen u svakom smislu. Brajant, jedan od najboljih igrača svih vremena je i dalje u zenitu svoje košarkaške karijere i nakon 17 godina u NBA ligi.
Zanimljivo je da se Brajant po uticaju našao ispred čoveka koji je u poslednjih pet sezona čak četri puta stizao do MVP priznanja i koji je šampions u dva puta u poslednje tri sezone - Lebrona Džejmsa. Takođe "Mamba" se našla i ispred čoveka koji je tri puta uzastopno bio šampion po broju postignutih poena u NBA ligi, Kevina Duranta.
Novjalije su jasno rekle svoje: Kobi je živa legenda "kraljice igara", sa većim uticajem od svih drugih igrača u ligi, iako sigurno u ovom trenutku poseduje manje atleticizma od pomentune dvojice superstarova Majamija i Oklahome.

POGLEDAJTE NAJBOLJA ZAKUCAVANJA KOBIJA BRAJANTA

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP