Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ZVEZDA I PARTIZAN VEČERAS IGRAJU PRETPOSLEDNJE KOLO EL

Sačuvajte obraz

Autor: E. A. | 12.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras igraju pretposlednje kolo Evrolige. Prvi će na parket crveno-beli, koji se opraštaju pred „delijama“ od takmičenja u eliti.

„Večiti“ rivali

„Večiti“ rivali | Foto: Marko Metlaš

Od 18.45 u „Kombank areni“ tim sa Malog Kalemegdana dočekuje Laboral Kuću, koju su dobili u Vitoriji, ali zbog skora od samo dve pobede i šest poraza u prethodnih osam kola izabranici Dejana Radonjića igraju samo za čast.


Sa druge strane, crno-beli gostuju Fenerbahčeu i u slučaju da naprave došli bi na prag plasmana u top 16 fazu. Međutim, i u slučaju poraza od favorizovanog tima iz Turske, koji sa klupe predvodi Željko Obradović, Partizan bi do drugog kruga mogao i u poslednjem kolu, kada u Beograd stiže CSKA. Naravno, tada bi morali da se slože i neki drugi rezultati iz A grupe.
Oba večerašnja meča biće prenošena na Sport klubu.

EVROLIGA, 9. KOLO


GRUPA A - DANAS: CSKA - Barselona (17.45), Fenerbahče - Partizan (20.45), Budiveljnik - Nanter (sutra, 18). PLASMAN: Fenerbahče 7-1, Barselona 6-2, CSKA 5-3, Nanter 3-5, Partizan 2-6, Budiveljnik 1-7.


GRUPA B - DANAS: Žalgiris - Efes (18), Armani - Bamberg (sutra, 20.30), Real - Strazbur (sutra, 20.45). PLASMAN: Real 8-0, Efes 4-4, Armani 4-4, Žalgiris 3-5, Bamberg 3-5, Strazbur 2-6.


GRUPA C - DANAS: Olimpijakos - Montepaski (20), Unikaha - Bajern (20.15), Galatasaraj - Zelena Gora (sutra, 19.30). PLASMAN: Olimpijakos 8-0, Galatasaraj 5-3, Unikaha 3-5, Bajern 3-5, Montepaski 3-5, Zelena Gora 2-6.


GRUPA D - DANAS: Crvena zvezda - Laboral Kuća (18.45), Makabi - Lijetuvos (20.45), Lokomotiva - Panatinaikos (sutra, 17). PLASMAN: Makabi 6-2, Lokomotiva 6-2, Laboral Kuća 5-3, Panatinaikos 4-4, Crvena zvezda 2-6, Lijetuvos 1-7.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP