Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PRED DANAŠNJI SASTANAK KSS-A I KLUBOVA

Sale i „orlovi“ iznad svega!

Autor: P. V. - V. N. | 09.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Kako god, samo se dogovorite. Čelnici KS Srbije i predstavnici domaćih klubova koji se takmiče u ABA ligi danas će imati novi sastanak u kući košarke. U slučaju da ne usaglase zajednički stav prema regionalnom takmičenju, posledice bi mogle da budu katastrofalne, pa bi čak i FIBA mogla da izbaci našu reprezentaciju sa Evrobasketa 2015.

U međuvremenu, kako „Alo!“ saznaje, juče je iz kancelarije Evrolige stigao dopis Zvezdi, Partizanu, Mega Leksu i Metalcu, kao i svim drugim timovima iz ABA lige u kome se jasno navodi da ekipe koje ne uzmu učešća u ovom takmičenju, naredne sezone ne mogu u Evroligu, odnosno Evrokup. U dopisu se navodi i da unutrašnja vlasnička struktura ABA lige je njihova privatna stvar dokle god je klubovi podržavaju. Dakle, srpska košarka je ponovo na raskršću, a ako se ne složimo, neko će snositi ozbiljne posledice klubovi ili reprezentacija, a svi se ipak nadamo da to neće biti nacionalni tim.

Čović: Mi smo svoje rekli


Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih, prethodnih dana je imao prepisku sa Romanom Liscem, čelnikom ABA lige.
- Više neću da pričam na tu temu. Mi smo naš stav odavno rekli - rekao je Čović.

Na prvi pogled konfuzno, ali ono što je sigurno, neko će danas morati da popusti, proguta sujetu, inače nas čeka veoma mučna godina.


Miško Ražnatović, bivši predsednik Mega Leksa i poznati košarkaški menadžer, optimista je i smatra da će se sve završiti u interesu srpske košarke.


- Ne bih imao šta posebno da vam kažem, osim da sam siguran da će biti kako se dogovore Zvezda i Partizan - poručio je kratko Ražnatović.
Crvena zvezda je još ranije saopštila svoj stav, da ne priznaje ligu koju vode Roman Lisac i Radovan Lorbek, Košarkaški savez Srbije takođe drži istu stranu, a ostaje da se vidi kako će danas reagovati preostala tri srpska predstavnika u ABA ligi.
Poslednji komentari
  • vlajs Vreme: 09.06.2015 11:50h

    DOLE ABA LIGA! DABOGDA SE RASPALA!

  • GP Vreme: 09.06.2015 14:06h

    "Crvena zvezda je još ranije saopštila svoj stav, da ne priznaje ligu koju vode Roman Lisac i Radovan Lorbek, Košarkaški savez Srbije takođe drži istu". Pa ko nas je uvalio u ovo blato nego upravo ovi koji je sada ne podrzavaju. Zakuvali su pa neka sada kusaju. Partizan treba da igra ABA ligu i ako Bog da i EL naredne sezone.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP