Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MILICA IVANOVIĆ, SAIGRAČICA I DRUGARICA KOVAČEVIĆEVE:

Sanjam kada ću ponovo da igram sa Natašom!

Autor: D. Ostojić | 22.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Košarkašice Đera, koje su u Železniku protiv Crvene zvezde igrale meč podrške saigračici Nataši Kovačević, bile su presrećne kada su je videle posle više od dva meseca otkako su doživele saobraćajnu nesreću u kojoj je Srpkinja ostala bez leve potkolenice.

Nataša sa  prijateljicama iz Đera i Zvezde

Nataša sa prijateljicama iz Đera i Zvezde | Foto: Marko Metlaš

Ipak, najsrećnija od svih bila je Milica Ivanović, članica mađarske ekipe koja je Natu izvukla iz autobusa tog kobnog dana i koja, kako tvrdi, svakog trenutka od tada misli o njoj.


Nije tajna da se nisu odvajale dok su zajedno igrale u Đeru, a ni onda kada je Kovačevićeva ležala u bolnici. Milica kaže da joj Nataša mnogo nedostaje na terenu, ali da se svaki put obraduje kada vidi kako njena drugarica napreduje u oporavku i kako je vedra uprkos teškoj sudbini koja ju je zadesila.

Pokloni za hrabru  košarkašicu

Pokloni za hrabru košarkašicu | Foto: Marko Metlaš


- Ne mogu da zamislim kako je njoj kada ostane sama, šta joj prolazi kroz glavu. Međutim, ovaj način, na koji se ona bori, šali, smeje posle svega, pravi je primer kako treba da se nosi svaki čovek sa teškoćama na koje nailazi. Dobro je poznajem, uvek sam znala da je jaka, ali moram da priznam da su ovakva njena hrabrost, entuzijazam i optimizam i mene više nego prijatno iznenadili - počinje Milica razgovor za “Alo!”.

Srpkinja koja u Đeru igra na poziciji beka otkrila nam je i o čemu sanja otkako je nju i njene saigračice poremetio nesrećan slučaj koji se dogodio početkom septembra.

Dobila  ovacije u  Železniku:  Nataša  Kovačević

Dobila ovacije u Železniku: Nataša Kovačević | Foto: Marko Metlaš


- Sanjam da ponovo zaigram sa Natašom. Više nego bilo šta bih volela to. Svakog trenutka razmišljam o njoj - rekla nam je Milica.

Nataša se brzo oporavlja. Lekari kažu da su i sami iznenađeni brzinom oporavka. Prioritet joj je fakultet, ali se možda nekada vrati i prvoj ljubavi - košarci.

- Čime god da odluči da se bavi kada se oporavi, vrata Košarkaškog saveza Srbije su joj otvorena - poručio je Dragan Đilas, predsednik KSS-a.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP